Restauracja Mantra

Restauracje

Gdańsk, Krynicka 7

I tak i nie (1) Wystrój restauracji dość stary. Kiedy byliśmy to część sali była odgrodzona i... Łukasz Beznadzieja (1) Herbata w czajniczku bez sitka, wszystkie fusy trafiły do filiżanki. Gdy... Ma Właścicielu!!! (1) Fatalna obsługa!!! Brak kultury!!! Klient traktowany jak intruz!!! Kelnerka... Małgorzata
Porażka totalna (1) Odradzam jedzenie w tym miejscu.Wszystko jest po prostu przereklamowane.Co z... Laura wiele do poprawy.... (1) Odwiedziłam tę restauracje dwukrotnie.Pierwszy raz czekałam chyba z 20min na... M Pyszne jedzenie (1) Jedzenie pyszne, ładnie podane, aromatyczne i świeże. Zdecydowanie polecam. Agnieszka Już dawno nikt mnie tak nie zaskoczył (1) Jedzenie w Mantrze jest po prostu doskonałe, nie sądziłam, że ktokolwiek... Ewa Obsługa fatalna! Jedzenie bardzo smaczne. (1) W barze mlecznym jest lepsza obsługa. Płacisz za 2 dania 100 zł A kelnerki... Gdańszczanka Właścicielu ! (1) Mając tak pyszna kuchnie pozwalasz sobie na taka obsługę ? Halo coś jest nie... Marta Niepozornie ale inaczej (1) Co jakiś czas wybieram mantrę aby nasycić się curry, pikantnymi potrawami,... Edyta Fatalna obsługa! (1) Byłam stałą klientką tej restauracji, pomimo, że wystrój wnętrza i czystość... Mila Super kuchnia, (1) Ci którzy krytykują Mantrę na pewno nie byli w Karmie ;-) Tam nie dość że... Małgorzata Wizyta 13-03-2017 (1) Przyszłam z rodziną bo świętowaliśmy naszą rocznicę ślubu. Nie była to nasza... Beata polecam wszystkim ktorzy chca sprobowac czegos nowego (1) Byliśmy w Mantrze pierwszy raz i na pewno tam wrócimy. Menu bardzo bogate,... zadowolona Wyjątkowe miejsce, obiad we dwoje, (1) Byłam dziś z partnerem. Trafiliśmy w to miejsce przypadkiem widząc plakat ze... Magda Bardzo na tak (1) Mantra po zmianach, wygląda świetnie. Jedzenie fenomenalne (to akurat zmianie... Ania Indie na talerzu (1) Jedzenie przepyszne. Faktem jest, że zawsze zamawiam moje ulubione ale... Małgorzata kelnerki pracują za kare (1) Kelnerka po pomyłce, zamiast przeprosić, powiedziała ze juz nas wiecej nie... mkk okropne jedzenie,nie polecam (1) okropne rozgotowane jedzenie,nie polecam,1szy i ostatni raz tam bylam,fuj... dominika Jedzenie bardzo dobre, jednak gorzej z obsługą (3) Jakości potraw indyjskich ciężko coś zarzucić- czuć w nich Indie, są fajnie... Sara