Restauracja Mantra

Restauracje

Gdańsk, Krynicka 7

Miła niespodzianka (1) Odwiedziliśmy Mantrę poraz pierwszy i jesteśmy mile zaskoczeni. Zamówione... Szymcio ukryty brylant (1) wielka niespodzianka - poszliśmy z polecenia znajomych - otoczenie ani... szcześliwa, że trafiłam na to mi Opinia (1) Jak można przy zaledwie paru osobach na sali pomylić zamówienia i w żaden... klientka
werty - opinia (3) Kiepska podróba Żeby naprawdę doznać nirwany i dobrze zasmakować kuchni... werty Rozczarowanie (1) Niestety jedzenie smakuje jak w pierwszym lepszym, indyjskim fast foodzie.... Marta Polecam (1) Byliśmy wczoraj pierwszy raz w tym miejscu. Już na wejściu robi się miło i... zadowolona KarolinA - opinia (1) Jestem stala klientka. ZAWSZE namawialam znajomych aby zajrzeli i sprowali.... KarolinA Indie (2) Jestem stala klientka restauracji Mantra i polecam ja wszystkim, ktorzy... Malgorzata Jesteście genialni (1) Wasza kuchnia wprawia w niekłamany zachwyt, a opinię tę wyrażam mając pewne... Miłośnik Indii SUPER (1) Byłam w Mantrze wczoraj po raz pierwszy zachęcona przez znajomych. Nie... Debiutantka Kuchni Indyjskiej POLECAM! (2) Bywamy w Mantrze ze znajomymi i sami regularnie od trzech miesięcy.... mieszkanka gdańska Polecam kuchnię, obsługa kelnerska - długie szkolenie, bądź lepsza motywacja (2) Wybrałem kuchnię indyjską, ze względu na wspaniale pachnące i pikantne dania,... Maciej Jedzenie jak w Delhi (1) Jak ktoś ma ochotę posmakować prawdziwej indyjskiej kuchni to polecam z... Anita stała bywalczyni (1) Wybraliśmy się z polecenia od znajomego, budynek "schowany" za centrum i... Carmen pewny punkt (2) Jadam co najmniej raz w miesiącu. Jedyny zarzut to mocne złagodzenie potraw,... Mateusz Mantra (1) Tak jest Mantra za Alfa tzentrum jest super, bardzo wielki porcije i naprawde... Kristian Jaana - opinia (1) Moim zdaniem najlepsza restauracja indyjska w Trójmieście! Dania są bardzo... Jaana Miłe popołodnie z rodziną (1) Wybraliśmy się do Mantry na rodzinny obiad. Było zgodnie z oczekiwaniami -... B smacznie (1) smaczne potrawy typowe dla Indii Ania Zdecydowanie polecamy! My tam wrócimy! :) (1) Dzisiaj byliśmy pierwszy raz w Mantrze. To było nasze pierwsze spotkanie z... Aga i Mariusz