Restauracja Mantra

Restauracje

Gdańsk, Krynicka 7

Pogotowie Opiekuńcze w Gdańsku - opinia (1) Prowadząc zajęcia z kultury Indii poszukiwaliśmy miejsca, gdzie można byłoby... Pogotowie Opiekuńcze w Gdańsku Greg - opinia (2) Wybrałem się ze znajomymi w tygodniu, chcieliśmy wypróbować nową restaurację... Greg Nareszcie dobra knajpa na Przymorzu (1) Poszliśmy przypadkowo na kawę, ale kiedy weszłam z moją rodziną nie sposób... Danula
Niestety rozczarowanie... (2) Brak sztandarowej potrawy kuchni indyjskiej czyli tandoori chicken w menu.... K jest nieźle (1) zaangażowana i sympatyczna obsługa i baaardzo smaczne jedzenie. Wszystko nam... Krzy$iek Polecam (1) Chyba juz byłam w kazdej restauracji hinduskiej w trojmiescie ale moim... aniam REWELACJA ! (1) Była to moja pierwsza wizyta w tej restauracji, ale z pewnością nie ostatnia... s Indyjskie smaki uruchomią Twoją wyobraźnię (1) Długi weekend. Goście zza granicy... Pierogi z Wyczechowa zrobiły furorę, ale... Marzena Smacznie i klimatycznie (1) Bardzo podobało mi się w Mantrze. Jedzenie smaczne, bardzo aromatyczne, duże... Dominika Polecam (1) Bardzo fajny klimat restauracji, muzyczka w tle, wystrój, przechadzający się... Andrzej z wąsem Bardzo smacznie, polecam (1) We wtorek wybraliśmy się na obiad w ramach imienin. Restauracja ta znajduje... Go polecam (1) Na restauracyjnej pustyni jaką jest Gdańsk, każda nowa inicjatywa inna niż... Tomek Smacznie,kolorowo,inaczej (1) Odwiedziłem dzisiaj z rodzinką nową restaurację Mantra i muszę powiedzieć że... Tomasz