Restauracja Mantra

Restauracje

Gdańsk, Krynicka 7

Spadek formy (2) Bywałam w tej restauracji dosyć często, raczej nie miałam się do czego... S zimno słaba obsługa (1) Nie polecam. Obsługa nieuprzejma z lekkim fochem, zniechęca na samym wstępie.... Kruk Zmiana obsługi - konieczna (2) Jestem stała klientka chyba od początku istnienia restauracji . Niestety... Zniesmaczona
wspaniały klimat (1) Bywam w Mantrze co jakis czas, dziwią mnie opinie innych, mam na myśli te... Maria obsługa jest tragiczna (1) Jedzenie jest naprawdę przepyszne i to jest jedyny powód dla którego tam... Monika Tragiczna obsługa (1) Mantrę wybieraliśmy nie po raz pierwszy ceniąc dość atrakcyjną smakowo... Ola najlepsza restauracja indyjska! (1) rewelacyjna kuchnia, miła obsługa. Niech nikogo nie zrazi miejsce tej... joanna Obsługa koszmarna (1) Opinie w internecie i połączenie kuchni indyjskiej-chinskiej i tajskiej... Iwona Natalia - opinia (1) Byłam tam już trzeci raz, bo jedzenie mi smakuje, ale jedna z kelnerek w... Natalia jedzenie smaczne, obsługa ok (1) Nie wiem czym są spowodowane ostatnie opinie. Wystrój jak wystrój, ja tam... mijewazowski Stały klient (1) Jedzenie podawane zazwyczaj bardzo szybko a co najważniejsze zawsze smacznie... Jadwiga Niestety jest coraz gorzej (1) Na początku chciałbym podkreślić, że byłem Waszym stałym klientem. Ostatni (i... Marek Coraz gorzej (1) Moja przygoda z Mantrą zaczęła się w 2013 roku kiedy zorganizowałem tam... A. Bardzo smakowicie (1) Chodzimy tam bardzo często na obiady rodzinne w weekendy i w dni powszednie... maks Daleko do Indii (2) Nazwa restauracja uwłacza restauracjom! Niedokończona idea na restauracje.... Z głębin gastronomii dziwny lokal (1) W sumie ciężko mi napisać opinię. Byłam tam wiele razy - za pierwszym razem... kalka Polecam (1) Dobre jedzenie, szczególnie zupa z soczewicy, pycha przystawki i mango lassi.... Magda Zawiedzione nadzieje (1) Po kilku wyjazdach do Indii i nawet więcej niż kilku wizytach w... Magda Pyszności (2) Byłam tam raz. Szukałam właśnie kuchni indyjskiej i poczytałam opinie o... Natalia Wspaniałe odkrycie (1) Bardzo przyjemna restauracja, miła obsługa, jedzenie przepyszne, ładnie... H