Restauracja Mantra

Restauracje

Gdańsk, Krynicka 7

POLECAMY :) (1) Bardzo polecamy to miejsce, szczególnie jeśli ktoś lubi prawdziwą kuchnię... Bartek i Monika Rewelacyjny obiad (1) Znalazłem tą restaurację na stronie trójmiasto.pl. Po przeczytaniu opinii... Michał polecam (1) bardzo dobre jedzienie. baranina vindaloo byla swietna! jak ktos lubi... dr hałs
Świetnie (1) Wczoraj byliśmy na rodzinnym obiedzie. Świetna obsługa, bardzo smaczne dania.... Piotr Kolejny raz odwiedziliśmy restaurację i się nie zawiedliśmy. (1) Przystawki jak i dania główne bardzo smaczne, ładnie podane. Mango lassi... Kardamon78 Cudowne miejsce! (1) Wybraliśmy się wczoraj na kolację, i zostaliśmy miło zaskoczeni. Pan... Ania Bardzo dobre i bardzo małe (1) Jak dotąd uwielbiałam restauracje Masala w Gdańsku , jednak za namową... Monia Coś WSPANIAŁEGO! (2) Mantrę odwiedzamy intensywnie od 2 miesięcy, przynajmniej raz w tygodniu.... Agata & Marcin Polecam (1) Restauracja może z zewnątrz wygląda niepozornie (a jej otoczenie nie... naleśnik Polecam - restauracja z bardzo dużym potencjałem (2) Pierwsze wrażenie - niesamowity wystrój - niestety właściciel powinien... - klientka Przemek - opinia (1) Ryba w ciescie i momo z kurczakiem i serem na przystawkę - pycha Kurczak hot... Przemek Bardzo przeciętnie.. (1) Postanowiłam wybrać się do Mantry po pozytywnej opinii znajomych. Próbowałam... Anka ochy i achy....:) (1) Wczoraj miałam przyjemność znalezienia się w Mantrze.Napisanie, że było... Magdalena Baranowska rewelacja! (1) Niesamowite jedzenie, super kuchnia.....uzależniłam się od indyjskiego... Mika Impreza urodzinowa (2) Zdecydowanie staję po stronie bardzo zadowolonych klientów restauracji.... Dorcia i Jan SMAKOSZ - opinia (1) Serdecznie polecam tą restaurację bogaty wybór potraw ,bardzo smaczne... SMAKOSZ Super restauracja (1) Jedzenie wyśmienite, najlepsza restauracja indyjska w jakiej jadłam. Menu... M. Rewelacja! (1) Moja poprzednia wizyta była mało satysfakcjonująca, więc postanowiłem dać... ŁR Wspaniała restauracja !! (1) Wspaniałe jedzenie, super klimat, właściciel świetnie doradził co zjeść .... Adam Wstaniale (1) byłam w tej restauracji pierwszy raz i na pewno nie ostatni! pyszne jedzenie,... Rillenka