Fatalna pomyłka!
Nie wiem jakim cudem pizzeria funkcjonuje z takim stosunkiem ceny do jakości. Dostałam voucher do tej pizzerii i długo się zbierałam żeby go zrealizować, w końcu zamówiłam jedzenie i bardzo się cieszę bo gdyby pojawiła się tam osobiście byłabym bardzo wkurzona... Zamawiałam makaron penne z boczkiem i brokułem, o którym mogę powiedzieć jedynie tyle, że był to tłuszcz z dodatkami brokuła dosłownie śladowe ilości i zupełnie nie usatysfakcjonowała mnie ogromna porcja beznadziejnego żarcia. O mixie mięs grillowanych - schab zkwaśniały mąż zjadł kęs resztę wyrzucił, pierś zupełnie bez smaku, karkówka sucha i spalona ale zdecydowanie najlepsza z tego trio. surówki kupne i gratuluję bo mimo, że są z wiaderka to najlepsze co z tej restauracji zjadłam. Hmm... sałatka bez smaku, ani kurczak ani sos absolutnie nic do niej nie wnosiły. Frytki gumowe i przesiąknięte olejem także synek nawet ich nie ruszył my zresztą też nie. Nigdy więcej nie pójdę tam w jakimkolwiek celu i naprawdę szczerze odradzam. Voucher następnym razem wyrzucę bo nikomu nie oddam żeby się potem wstydzić...