Mariusz - opinia (1) Nie polecam. Dania obiadowe zamówione w Święto przyjechały bardzo szybko. To... Mariusz dramat!!!!! (1) Pierwszy i ostatni raz zamówiłam w tej norze jedzienie.... Dostałam pierś z... Zniechęcona Dostawa to jakiś koszmar (2) Zamówiłam jedzenie z pyszna.pl i czekałam ponad dwie godziny na zamówioną... Klient123
Straszne wszystko (1) Zaczynając od obsługi, która nie powiedziała nic oprócz ile mam zapłacić... LGSB Cos strasznego! Nie polecam (1) Zamówienie było telefoniczne 2xmix grilowany Pani poinformowała mnie ze czas... Kelnerka Dostawcy (2) Pizza jak na osiedlówke jest smaczna, nie ma sie do czego przyczepić.... smashnp Polecamy,pizza przepyszna☺ (1) Pizza pyszna,mila obsuga☺ Monika Niesmaczna (1) Co prawda zamówiłam w dostawie, ale mogę się wypowiedzieć na temat samej... Emu Niezawodna (1) Zamawiam pizzę w tym lokalu od wielu lat i nigdy się nie zawiodłam, Zawsze... Karolina Dostawa (1) Czas dostawy masakra. Zamówiłem przez pyszne.pl dostałem wiadomość ze będzie... Adroan pizza na telefon (1) Nie polecam. Obsluga bardzo nie mila, pizza paskudna. Proponuje wlascicielowi... j. polecam (1) Pizza super !! Polecam Natalia Fatalna pomyłka! (1) Nie wiem jakim cudem pizzeria funkcjonuje z takim stosunkiem ceny do jakości.... Karolina NIE POLECAM! (1) zamawiałam ostatnio dwa razy pizze. za pierwszym pani zapomniała o moim... Marta Dostawa koszmarnie spóźniona (1) Czekamy już przewidzianą przez pizzerię godzinę i dodatkowe 30 minut... bardzo niezadowolony klient NIE POLECAM !! (1) Darmowa pizza !! Wystarczy powiedzieć o płatności karta a dostawca i tak... XXX NIE POLECAM! (1) Obsługa niemiła, jakby pracowali za kare. Wszedłem późnym wieczorem, nie... Adam, dn 19.09.14 nie polecam (1) Czekaliśmy na pizzę ponad dwie godziny, mimo to, że na bistro24 czas... k Pizza super, obsługa fatalna (1) Wszystko bardzo smacznie w przystępnych cenach, jednak jakość obsługi bardzo... klientka ZESTAWY OBIADOWE (1) Po dłuższym czasie zamówiłam zestawy obiadowe.Czas oczekiwania był nadzwyczaj... GD0705