Polecam ale mam kilka ale (1) Zmieńcie pizzer-menów bo kiedyś byliście extra, teraz jakość pizzy to wygrana... zawiedziona klientka jedna z najlepszych pizzeri (1) ciągle wysoki poziom pizzy, oby tylko tak dalej, szczerze polecam! lukasz Pyycha... (1) Pizza po prostu bajka, a ich zestawy obiadowe!! Duże,pyszne...pycha. Niestety... Marta
milka - opinia (1) Pizzeria w brzeźnie rozpieszcza :) jest bardzo dobra, nigdy przypalona, nie... milka Ania - opinia (1) szczerze polecam bo są jednym z moich ulubionych lokali :) Ania Jedno wielkie ś.... (1) Pizze która zamowiłem była gumowa i przyjarana dookoła Zupa tj. żurek nie... XXX no niestety.. (1) Wielokrotnie korzystałam z usług tej pizzeri na Kartuskiej, ale niestety od... ex-stała klientka Zmiana na gorsze (1) Zamawiałem często, aż tu nagle dostałem pizzę zupełnie inną niż zamawiana... KLem inaczej niż zawsze (1) dotychczas zawsze byłam zadowolona, ale dziś niestety nie!! pizza była... ja Bardzo dobra - Polecam :) (1) Zamawiam z tej pizzerii już bardzo długo i jestem bardzo zadowolony. Wybór... Roti pyszna pizza (1) zamawiamy w tej pizzeri bardzo czesto i nigdy sie nie zawiedlismy,polecam ta... mari Ogólnie wypas ale jest jedno ale (1) Brak jakiegoś systemu, żenujące powtarzanie adresu i telefonu przy każdym... Marcin PIzza (1) Pyszna pizza i duzo skladników a co najwazniejsze pyszne ciasto to... BąBel Polecam (1) Zamawiam z tej pizzerii regularnie pizze przez ponad 2 lata moge wiec... Rafał zdecydowane pogorszenie jakości!!! A szkoda - oddajcie PIZZA MENa!!! (1) pizze zamawiamy regularnie od 2008 roku i do roku obecnego nie mieliśmy... Klient Pizzeria godna polecenia (1) Szybka dostawa, miła obsługa, jakość jedzenia godna ceny. Jedynym minusem... EffeN Jedzonko smaczne i w przystępnych cenach. (1) Jedzonko smaczne i w przystępnych cenach. Hana baardzo smacznie:) (1) od czasu do czasu zamawiamy pizze na telefon - zadnych problemow z... ;P pizza pychotka :) (1) Zamawiam często na telefon pizze, na ogół jest to Soprano ( niebo w gębie ) ,... ana pycha (1) rewelacja!!!!! od teraz bede stałym klientem!!!!!!!!!! gocha