Dorota - opinia (1) To własnie z tej pizzerii zamawiam wszelkiego rodzaju dania! Skłądników dużo,... Dorota Tylko dla fetyszystów.. (2) Byliśmy ze znajomymi na wakacjach w Gdańsku, mieliśmy blisko do tej pizzerii... starska Najgorsza pizza jaką jadłem (2) Po pierwsze, już przy zamawianiu miałem negatywne odczucia, Pan przyjmujący... Plac3k
najlepsza pizzeria w trójmieście ! (1) Najlepsze pizze jakie jadłem własnie pochodziły z tej pizzerii. Polecam... Łukasz Obiad na wynos... (1) Niestety bardzo rozczarowało mnie zamowione danie, kotlet schabowy ogromny,... Tequila Pyszne jedzonko - polecam (1) Cieszę się, że mieszkam w pobliżu Parmy w Brzeźnie. Jedzonko jest pyszne,... Jolanta Najlepsza pizzeria (1) Często zamawiam pizzę, czasem obiady do pracy. Za każdym razem jedzenie jest... Nola Polecam (1) Bardzo smaczne jedzonko. Moje ulubione to pizza Parma i kotlet z piersi z... Zbyszek Pycha! (1) Polecam rewelacyjna pizze z Parmy, jest zawsze ze świeżych składników,... Stella AniaK - opinia (1) Każde zamówienie doskonałe, dostawa zawsze na czas...obsługa Ok :) AniaK Super :) (1) Wróciłam do domu z pustym żołądkiem wpadłam na pomysł żeby zamówić danie... Patrycja Obiektywna opinia (1) Zawsze byłam zadowolona z jakosci potraw, pizza zazwyczaj była dobra, ale juz... Ola mieszane uczucia (1) z jednej strony nigdzie w Gdańsku nie jadam tak dobrej pizzy, a z drugiej... Piotr ggmm1 - opinia (1) korzystałam z oferty dość długo niestety ostatnio dostaję pizze przypieczone... ggmm1 Niestety (1) Wiele razy korzystałam z usług tej pizzeri i zawsze byłam zachwycona jakością... Karolina pychotka :-) (1) Miałam kupon z Klubu Zniżek na pizze, wykorzystałam go, zamawiając z... żuczek kraina majonezu..... (2) Lasagne proszę omijać z dala:bardziej przypomina zupę pomidorową z dużą... Gusteau Ruletka (1) Pizeria lokal naprawde wpozadku, pizza jest rozna wszytko zalezy od tego kto... Piotrek Najlepsza pizza i obiady w Trójmieście! (1) Zamawiałem już kilka krotnie w La Parmie i nigdy mnie nie zawiedli, dziś... Enzo Potwierdzam słowa osoby piszącej wcześniej j (1) Jedna wielka loteria. Miałem dobre zdanie ale od jakiegoś czasu zamawiając... Marek