Feromony i ich działanie

Pytanie kieruję głównie do pań ale jeśli panowie zauważyli u siebie działanie feromonów to równiez możecie pisać :) Mianowicie czytałam kilka naukowych artykułów dotyczacych feromonów i w wielu z nich jest napisane,ze takie środki rzeczywisćie wpływają na przyciąganie u płci przeciwnej. Ale jak to sie odnosi do praktyki? Czy wypróbowaliście może coś takiego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślałam, ze nie działają jednak postanowiłam spróbować i pierwsze faktycznie nie działałały ale były to jakieś tanie z neta, drugie jakie zamówiłam miały już lepsze działanie i faktycznie działały. Były to Pheromone essence. Ogonie polecam dobrze przemyśleć zakup i poczytać sobie opinie o środkach bo jest ich sporo ale nie wszystkie są skuteczne, jeśli chcesz aby zawierały feromony to niestety ale muszą trochę kosztować.

Lew starowicz ostatnio czytałam o tym, ze feromony działają, ich działanie jest tak jak czytałaś naukowo potwierdzone, zresztą moje doświadczenia również pokazują, ze takie środki mają wpływ na inne osoby. Używam Love&Desire (tych z droższej edycji, premium). Dodam, że jak kupowałam to nie chodziło mi o podryw ale wpływanie na ludzi w pracy. I lepiej mi się obecnie pracuje (pracuje w biurze obsługi klienta).

Love Desire faktycznie maja dobre opinie ale raz dostałam próbkę (tych różowych) ale nie mogłam się przekonać do zapachu, jakiś taki mydany.... Pheromone essence mają dla mnie tę przewagę, ze nie pachną i właśnie dlatego się na nie zdecydowałam.

Nie piszesz tutaj przypadkiem o tej różowej butelce? Bo tak jak pisałam są dwie różne opcje. Są te zwykle za 60 zł, które same w sobie są ok ale nie ma sensu oczekiwać efektu wow. Sa jednak w wersji premium, w ciemnym opakowaniu i osobiście jestem z nich bardziej zadowolona.Zapach jest świeży, na pewno nie słodki i nie kwiatowy, moim zdaniem o wiele ładniejszy niż te różowe, a na pewno o wiele lepiej trzyma sie na skórze. Musiałabyś sama wypróbować.

Na razie jednak się wstrzymam. Mam kilka swoich ulubionych zapachów, a pheromone essence mają ten plus, ze daje kroplę albo dwie w newralgiczne miejsce i działają tak samo. Niby są małe, ale same w sobie bardzo wydajne bo wystarczaja na 3-4 miesiące.

Inne tematy z forum

problem z dzieckiem sąsiadów (463 odpowiedzi)

Witam,2,5 letnie dziecko sąsiadów bardzo często biega po mieszkaniu krzyczy w późnych godzinach...

Szeptunka Wasylke-prosze o info (4 odpowiedzi)

Witam czy ta Pani jeszcze przyjmuje? Moglby ktos podac nr lub kiedy przyjmuje? Byloby milo jakby...

Tabletki powiększające piersi (4 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...