Ferrara Cucina Italiana

Restauracje

Gdańsk, Antoniego Słonimskiego 6U2

A - ocena (1) Super smak. Prawdziwe składniki. Piękne i klimatyczne wnętrze. A Wiktoria - ocena (1) Cudowny włoski klimat, który czuć od samego wejścia; wystrój, muzyka no i... Wiktoria Ricardo - opinia (1) Jedzenie bardzo mi smakowało. Makaron z mulami,krewetkami super,kolega... Ricardo
Rsdosław - opinia (1) Makarony utopione w śmietanie w tym carbonara do której śmietaną nie powinna... Rsdosław Paweł - opinia (1) Pyszna pizza na świetnym cieście. Miła obsługa. Nie próbowałem innych dań ale... Paweł Beata - opinia (1) Do odwiedzenia tej akurat restauracji zachęciły mnie dobre opinie, pomimo... Beata Madzia - opinia (1) Sobotni wieczór w Waszej Restauracjii -Rewelacja!!! Jedzenie... Madzia Piotr - opinia (1) Kilkukrotnie odwiedzaliśmy restaurację Ferrara. Za każdym razem wychodziliśmy... Piotr Barbara - opinia (1) Byłam pierwszy raz, ale zapewne nie ostatni. Bardzo miła, profesjonalna... Barbara Małgorzata - opinia (1) Piękny wystrój pyszne jedzenie i przemiła obsługa Małgorzata Ola - opinia (1) Przepyszne jedzenie, przemiła obsługa i bardzo ładny wystrój Ola Tomek - opinia (1) Pyszne ! Dobra obsługa oraz jedzenie Tomek Klaudia - opinia (1) Wspaniały włoski klimat, najlepsza obsługa, pyszne dania. Ogromnie polecam Klaudia W - opinia (1) Niesmaczne jedzenie, ale za to drogie W Jack - opinia (1) Pięknie pysznie i bardzo sympatycznie Jack Smakoszka - opinia (1) Boskie przeżycia smakowe! Kuchnia włoska na najwyższym poziomie, ciekawy i... Smakoszka