Festyn Konfederacji Korony Polskiej

Temat dostępny też na forum: Festyn Konfederacji Korony Polskiej
6 września odbędzie się festyn na Polance Redłowskiej! Gośćmi wydarzenia będą politycy Konfederacji Korony Polskiej, m.in. Grzegorz Braun, Skalik, Socha, Szlachtowicz, Michalkiewicz, Sommer, Wolska, Ozdyk i Kopczyński. W programie atrakcje dla całych rodzin: grill, dmuchańce, wata cukrowa, malowanie buziek oraz podpisywanie gaśnic.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam nadzieję, że...

...cały dzień będzie padać i nikt nie przyjdzie. Nie ma zgody na faszystowskie pikniki w Gdyni!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 10

Faszystka prezydentem miasta i to pasuje?

Faszyzm to świecka religia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wyedukuj się wyborco

Pomysl i rozszerz ograniczone horyzonty myślowe , było przy tej pogodzie mnóstwo ludzi obawiających się o naszą Ojczyznę, ale jak ktoś czyta tylko żółte paski w TV i nie myśli to bardzo przykre...

Ekstra :/

Przyjeżdża przestępca i pod płaszczykiem rodzinnego pikniku, dmuchańców i waty cukrowej będzie sączył jad i nienawiść. UM Gdynia nie potrafi zbanować takiej imprezy? I gdzieś mam politycznie poprawne dyrdymały o demokracji i wolności zgromadzeń. Dla faszystów i przestępców nie powinno być miejsca w przestrzeni publicznej.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

wolność tylko dla wybranych!

A jak się z kimś nie zgadzam, to do więzienia go! :)
Ciekawe kto tu jest f_szystą siejącym jad i nienawiść :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie wierzę , że jeszcze są tacy płatni ignoranci

Domyślam się, że nie jesteś logicznie wyprowadzić dowodów do twojej płytkiej tezy, zapoznaj się z programem, a przede wszystkim wyedukuj, w dobie internetu i YouTube ignorancja to zbrodnia

Rzymian 12:16

Bądźcie względem siebie jednomyślni; nie bądźcie wyniośli, lecz się zniżajcie do ludzi prostych. Nie uważajcie samych siebie za mądrych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sny

o niczym więcej nie marzę

Bardzo lubię automaty do gry i kiedy szukałem niezawodnego kasyna online, znalazłem https://vavada-pl1.com/ . Ta strona ma największy wybór fajnych automatów, a gra tutaj jest naprawdę swobodna i interesująca! Bardzo się cieszę, że udało mi się znaleźć właśnie tę platformę, gdzie wszystko jest uczciwe, przejrzyste i daje pełną swobodę wyboru automatów.

Inne tematy z forum

Globaltica 2025 (3 odpowiedzi)

Boban Marković Orkestar, Chico Trujillo, Mercedes Peon "Deixaas" oraz Kapela ze Wsi Warszawa z...

PZU Gran Fondo Gdynia (3 odpowiedzi)

Gdynia czeka na Ciebie! Piękne nadmorskie widoki, modernistyczna architektura i malownicze...

Baltic Games 2024 (8 odpowiedzi)

BALTIC GAMES 2024 to najgrubsza impreza tego lata. Jest to największy festiwal sportów...