Nie polecam (2) Instaluja najgorsze badziewie jezeli chodzi o filtry, ceny czesci zawyzone w... kk Masakra - zdecydowanie nie polecam serwisu. (1) Przyjechałem do warsztatu z grzejącym się kołem, "fachowcy" stwierdzili, że... Marcin Odlegają terminy odbioru, nie znają się (1) Odwlekają termin odbioru, zachęcają by przyjechać a dalej nie zrobiony. Pełen... Gdynianin
Radze patrzec na rece mechanika (1) Serwis podstawowy: wymiana oleju, filtry plus klocki hamulcowe. Wizyta dzień... cyrkiel83 C - opinia (1) Samochód był umówiony na czyszczeni wtrysków. Po wstępnej diagnostyce okazało... C .... (1) Nie wiem, czy to dlatego, że jestem kobietą, ale Panowie zasugerowali mi... Kobieta kierowca firma godna zaufania (1) od początku istnienia tej firmy korzystam z usług i polecam - solidni... p.ela Generalnie ok ale... (1) Trzeba czasami sprawdzić czy płacimy za coś co jest faktycznie wymienione.... Tomasz usterka klimatyzacji (1) Brak elektryka na etacie, raczej niezbyt dobrze świadczy o zakładzie. W... piotrowskit Polecam (1) Jak w servisie :) tylko taniej Piotr Pif paf - opinia (1) Bylem u nch kilka razy i maja duzo drozsze czesci niz sa ogolnie... Pif paf