Fielmann

Salony optyczne

Gdańsk, al. Grunwaldzka 141

polecam (1) Ja jestem zadowolona zarówno z ofert salonu, jak z obsługi. Panie potrafią... Karolina Optometrysta (1) Skandaliczna obsługa-Pan był nerwowy i miał problem z ustaleniem... zawiedziona Naprawdę porządnie! (1) Pomimo przeczytania opinii rozżalonych pań poniżej wybrałam się do salonu.... Magdalena
Obsługa fatalna (1) Pierwszy raz z usług tego salonu korzystałam 3 lata temu i było ok. Miałam... Milena bardzo dobry optyk (1) W Foelmannie okulary kupuje cała moja rodzina. Mają bardzo dobre niedrogie,... Wiesia Nie polecam (1) Mając dosyć korzystania z usług Vission Express, zdecydowałam się na badanie... M Oferta - tak, Obsługa - NIE! (1) Z oferty tego salonu korzystałam dwukrotnie. Pierwszy raz kilka lat temu,... Joanna Niestety nie. (1) Również słyszałam wiele niepochlebnych opinii o obsłudze w salonie Fielmann i... M duży pozytyw (1) oceniam salon fielmanna bardzo dobrze. spisują się na 5! kupiłam u nich... kari Polecam z czystym sumieniem (2) Korzystałam z salonu Fielmanna w Monachium. Nasz salon w Gdańsku niczym nie... Elżbieta Rybak wszystko ok, ale obsługa masakryczna! (1) Przed odwiedzeniem sklepu Fielmann poczytałam kilka opinii i nie wydawały mi... miła Duży wybór opraw, dobra jakość, przystępne ceny (1) W moim przypadku obsługa sklepu okazała się bardzo pomocna przy doborze... reme Polecam!!!! (5) To najlepszy optyk w Gdańsku. miła, kompetentna obsługa, przystępne ceny. Nie... Asia Rewelacyjne ceny (1) Stosunek ceny do jakości bardzo dobry. Konkurencja (Vis.. Ex) to samo -... Magda Zdecydowanie polecam! (2) Kompetentna i miła obsługa, szeroki wybór oprawek i szkieł, szybkie i bardzo... KRN Salon Fielmanna w Galerii Bałtyckiej to kompletna pomyłka i brak profesjonalizmu. (1) W skrócie. Wypadające z oprawek szkiełka, długie dwutygodniowe oczekiwanie na... TONIA