Uwaga !!!!Placisz i nie jedziesz (3) UWAGA !!!OSZUSTWO!!!! 19czerwca2009 zarezerwowalem wycieczke dla... OJCIEC Rezygnazja z oferty Fiesta = obelga. ZECYDOWANIE ODRADZAM (2) Chciałem wyjechać z rodziną do Egiptu i postanowiłem niestety skożystać z... Niezadowolony PROFESJONALIZM (2) Tak jednym słowem można określić osoby pracujące w tym biurze. Bardzo miła i... Marzena Jaszczak
super biuro (2) Z polecenia koleżanki zgłosiłam się do biura "Fiesta" z mniej typową sprawą,... lucy Zdecydowanie polecam (2) Od wielu lat korzystamy z usług tego biura. Biuro pośredniczyło w organizacji... Tadeusz UWAGA ...!!! (3) Nie polecam tego biura. Nie wiem co się stało - chyba dopadł ich kryzys.... isla Nadzwyczajnie miła i kompetentna pomoc (2) Skrócie wyjaśnię co z naszym życiem zrobiła "Fiesta". Otóż 7 sierpnia był... Daniel i Julia było super fajnie (1) Byłam z tym biurem w egipcie na swoje urodziny .polecono mi rewelacyjny hotel... Ania super (1) Treść opinii: reweklacja wprwdzie nie wyjechałem tak jak sobie zaplanowałem... Tomasz Uwaga! uzależnia! ;) (1) Byłam z Fiestą aż pięć razy (dwa razy w Egipcie, w Turcji, Tunezji i na... Magdalena gorąco polecam :) (1) jestem zachwycona Biurem Fiesta. mily sympatyczny kontakt profesjonalne... Tyna super wakacje (1) spędziłam fantastyczne wakacje na cudownym rejsie po karaibach. Biuro... monika Super miła obsługa (1) Panie obsługujące klientów są ogromnie miłe i pomocne, udało im sie znalezc... Katarzyna Wyrzykowska rewelacyjne biuro (1) bardzo fajan atmosfera w biurze bardzo mila obsluga i bardzo cierpliwa :) to... mini super biuro!! (1) zainteresowanie klientem...obsługa na wysokim poziomie...bardzi miła... wcieczkowicz