Fikomp

Serwis komputerów Laptopy

Gdańsk, Pomorska 88

Zbigniew - opinia (1) Bardzo profesjonalny i przy tym umiarkowany cenowo serwis. Naprawy i inne... Zbigniew kamil - opinia (1) Drugi raz oddaje coś do tego serwisu z czystym sumieniem profesjonalizm -... kamil Marek - opinia (1) Super miejsce, super ludzie, super naprawa. Marek
Super (1) Szybka i profesjonalna usługa. john90 Opinia naprawy laptopa-Tomasz S. (1) Wszystko b. OK. jakość obsługi, terminowość, słowność, wysoka fachowość i... Tomasz S. Polecam! (2) Korzystałem z tego serwisu kilka razy i zawsze byłem zadowolony, było na czas... Olek polecam - szybko, rzeczowo i ceny przystępne (1) Przyszedłem z laptopem do diagnozy - problem grafiki. Diagnoza wykonana w... Piotr Naprawa laptopa (1) Profesjonalny serwis, szybka naprawa, sympatyczna obsługa!! POLECAM Edmund bardzo polecam (1) Obsluga szybka i sprawna, profesjonalne i przyjazne podejscie do klienta.... Barbara dariusz - opinia (1) szybko i sprawnie, dobry kontakt z usługodawcą. polecam dariusz Ful wypas (2) Naprawialiśmy tam już 3 laptopy i jednego PC i chłopak daje radę, przy... Marta i Tytus REWELACJA (1) Pan bardzo dobrze doradza. Szybko diagnozuje i naprawia;) pozdrawiam gosia SERDECZNIE POLECAM:) (1) Bardzo miła obsługa.Bardzo fachowe podejście do sprawy. Szybka diagnoza... ANNA