X - opinia (2) 7 dni czekania i przekładania decyzji jak łaskawie właściciel mieszkania... X Nie polecam (1) Wynik wynajęcia mojego mieszkania to : zdemolowane mieszkanie , nie zapłacone... Grażyna Polecam wszystko przebiegło ok (1) Fajny wybór mieszkań na wynajem. Mieszkanie eleganckie zadbane dobrze... Krzysztof
Polecam (1) Wszystko sprawnie i na czas. Jestem bardzo zadowolona z ekspresowego... Tamara Fajne biuro i fajni ludzie - polecam (1) Wystawiałam z nimi swoje mieszkanie na wynajem, bardzo szybko udało się... Paulina Polecam (1) Profesjonalne podejście i szybki czas realizacji przelewów podczas skupu... Władysław Firma godna polecenia (1) Sprzedaż mieszkania poprzez Filar Nieruchomości w Gdyni to przyjemność i... Filip T. Filar Nieruchomości - polecam (1) Bardzo profesjonalne biuro nieruchomości!! Polecam. Patrycja P. Filar Nieruchomości z Gdyni polecam (1) Mega profesjonalne biuro nieruchomości!!! Darek M. Mieszkanie na wynajem - polecam (1) Świetna obsługa, mili i kompetentni ludzie. Szukałem mieszkania na wynajem i... Bartłomiej Bardzo sympatyczna obsługa (1) Polecam, sprawna dystrybucja ofert, szybko znaleźliśmy kupca na nasze... Barbara Polecam!! (1) Odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu . Polecam!! Ilona