Filmze ślubu który z przyjemnością się ogląda
Po długim oczekiwaniu doczekałam się swojego filmu i jestem w pełni usatysfakcjonowana. Początkowo długo wahałam się czy mieć film czy nie, gdyż niestety filmy które widziałam zazwyczaj były nudne i długie a i w trakcie kręcenia kamerzyści potrafili być irytujący. W trakcie poszukiwań filmowców natknęłam się na COOLARTPRO , których entuzjazm i niebanalne podejście do tematu przekonały mnie. I jestem dziś szczęśliwa że dałam się im uwieść, gdyż nasz film okazał się świetny, trwa niecałe 50, a jednocześnie pokazuje wszystkie najistotniejsze momenty. Jestem pod wrażeniem wrażliwości z jaką filmowcy podeszli do zadania: dyskretni a jakże skuteczni. Uchwycili świetne momenty i doskonale zmontowali film (trochę jakby w formie teledysku), który z przyjemnością się ogląda. Wczoraj była rodzina i przyjaciele i oglądaliśmy film kilka razy, tak się podobało. I co najważniejsze nie ma momentów kiedy któryś z gości niekorzystnie się zachowuje czy wygląda. Wybrane są tylko te ujęcia, które przywołują uśmiech, przypominają radość jaka wówczas panowała. Jestem pod wielkim wrażeniem.