Ona_48 - opinia (1) Pełen profesjonalizm! Oferta z racji wielu moich wybrzydzań w pełni... Ona_48 Pełny profesjonalizm (1) chodzę tam od lat, nie znam lepszego kantoru w trójmieście. Szczerze polecam. Wojtek ...... (3) Gdzie moja pożyczka ?Gdzie moje 1200 zł wpłacone od kwoty pożyczki -6% od... Szymek
tragedia (1) podpisalam umowe i najpierw płaciłam 50zł , póżniej cos tam mialo sie zmienic... klientka polecam (1) wycena wykonana szybko i niedrogo miła i profesjonalna obsługa Natalia Porębska The Best (1) Profesjonalna obsługa Pan Piotr Wysocki bardzo rzetelnie podszedł do tematu... Fedrus Dzięki nim mam święta !! :) (1) Polecam serdecznie, rzetelna firma, mila obsluga i co najwazniejsze... Anonim ABC Finansowania - pełen profesjonalizm (1) Współpraca z Panem Piotrem to czysta przyjemność. Solidnie i profesjonalnie... Radek Kredyt dla singla- jakie warunki? (2) witam Chciałabym prosić o poradę jak faktycznie wyglądają warunki w kredycie... Ilona celowo wprowadzają ludzi w błąd (2) podczas pierwszego spotkania wszystko wygląda pięknie, cudownie i różowo.... Agu Parking przed odziałem (2) Mam pytanie do waszego oddziału. Mianowicie co to za dziwna taśma... Mieszkaniec Tanie OC i AC (3) Wydaje się, że znalazłem ciekąwą ofertę ubezpieczenia po stosunkowo niskiej... mariusz Radosław Olszewicz - doradca godny polecenia! (2) Po nieprzyjemnych doświadczeniach w Open Finance straciłem wiarę w możliwość... Karol dno (1) Starałem się u nich o chwilówkę. Na początku było wszystko pięknie, ładnie,... qqq Trochę długo, ale najważniejsze że odzyskałem swój kapitał. (1) Sprawa załatwiona pomyślnie, a to najważniejsze, może za długo to trwało... Kazimierz A. UWAGA NA ALIOR BANK (1) Alior bank gromadzi kapitał przed wejściem na giełdę. Do niedawna konta... Marian Polecam! (1) Od pewnego czasu korzystam z usług Biura rachunkowego i polecam ich usługi.... Anna M Doradca Godny Polecenia- Michał Rzeczycki (1) Zdecydowanie polecam usługi Pana Michała. Opinia wyciagnięta na podstawie; 1)... Piotr Pańczak Kancelaria godna polecenia (1) Ubezpieczam u p. Marka samochody firmę i mieszkanie. zawsze doradzi dobrą... Daniel Polecam! (1) Polecam! Bardzo miła obsługa. Profesjonalne podejście do klienta. Zadowolony