TRAGEDIA (1) Po prostu absurd. Dzisiaj bylam w tym banku i jak zwykle zmarnowane pol dnia... Ola Coraz gorzej... (1) Mamy kredyt w złotówkach w tym banku i o ile podpisanie umowy kredytowej było... Dorota Polecam - Radosław Piętka (1) Bardzo sympatyczny doradca, a przede wszystkim pomocny i skuteczny - POLECAM!! ewa
Polecamy PROFESJONALIZM Pani Eweliny Skierskiej! (1) Kontakt do Alex T. Great otrzymaliśmy od znajomych. Mieliśmy wielką... I&A Bardzo Polecam! (1) Profesjonalne nauczanie, podchodzą do kurnatna bardzo indywidulanie. Kurs... Joanna polecam biuro (1) Korzystam z uslug biura od paru lat i jestem bardz zadowolona! Katarzyna adidas korki (1) WITAM MOJE BUTY MIAŁY TRZY MIESIĄCE I SIĘ ROZKLEIŁY A TEN GOŚĆ NA KOLANIE MI... KRISS Pozew zbiorowy (10) Jest taka firma prawnicza adsum w Szczecinie ,która odzyskuje wpłacone... GZ polecam (1) Miła i rzetelna obsługa. Cena za usługi bardzo przystępna. Andrzej Kpina (1) wysłałam dokumenty, wyliczyli mi zwrot. potem okazało się że wszystko idzie... Ja Masakra (1) Mam dwa konta w tym chorym banku i strasznie tego żałuje .oczywiście zmienię... kowal Krzysztof Nowak (1) Znakomity kontakt z Panem Krzysztofem, profesjonalne doradztwo, zadowolenie w... Krzysztof C Krzysztof Nowak (1) Gorąco polecam. Nawet, jak się wydawało w beznadziejnej sytuacji, potrafił... marcin Pan Krzysztof Nowak (1) Pan Krzysztof Nowak, mogę śmiało powiedzieć wykonuje swoją pracę bardzo... Jarek Zgiet OGÓLNA NIEKOMPETENCJA ! Odradzam !!! (3) Firma "Temida-Bis" nie ma żadnego profesjonalizmu - nawet bez... Niezadowolona Nieźle (1) Trzeba dać im trochę czasu do przygotowania oferty, ale warto. Śmiało można... kornel Pan Krzysztof Nowak (1) Polecam wszystkim osobą którym zależy na czasie, Pan Krzysztof załatwia kredy... Kasia POLECAM - KRZYSZTOF NOWAK !! (1) Witam, polecam doradce KRZYSZTOFA NOWAKA- doradca od "sytuacji niemozliwych"... Marcin Dobry kantorek (1) Bardzo dobry kantor, ładny z wyglądu i bardzo sympatyczny personel !... Qpeczka Monika - opinia (1) Korzystam z uslug Kancelarii od poczatku jej powstania i nigdy sie nie... Monika