profesjonalnie i z uśmiechem (1) przyjemne i profesjonalne podejście do tematu, duża wiedza i rzetelna... ulcias polecam biuro (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, naprawdę szukają najtańszych... nowa klientka biura Nowy Horyzon polecam (1) Korzystam z usług tej agencji już wiele lat i jestem zadowolona. Pani z... ann
Będę u nich się ubezpieczać (1) Profesjonalnie, miło, rzetelnie:) iw Gorąco polecam (1) Gorąco polecam, bardzo fachowa i profesjonalna obsługa, a co najważniejsze... edzia-gd POLECAM (2) Polecam Temidę ponieważ szybko i sprawnie wyegzekwowali należność od mojego... Anna POLECAM!!! (1) Profesjonalny pracownik, pomocny w rozwiązaniu mojego problemu- SZYBKO i... bywalec Godne polecenia (1) ja również tylko w tej firmie ubezpieczam samochód i mieszkanie. Bardzo miła... Piotr Naprawdę jestem zaskoczona! (1) zdziwiłam się, bo myślałam, że w tej branży pracują same hieny. Na prawdę... Magda Alex T. Great (1) pierwszy raz korzystaliśmy z usług doradcy i mogę powiedzieć ze trafiliśmy na... Agnieszka i Darek K. Kredyt hipoteczny - Karol Szafraniec (1) Polecamy współpracę z Panem Karolem. Jesteśmy bardzo zadowoleni z kontaktu,... Krzysztof i Aleksandra POLECAM!!! (4) Witam Państwa!Chciałam z całego serca polecić kantor Green przy... yolah Ula Kaczmarek - opinia (1) Współpracujemy już od grubo ponad 10ciu lat. Pamiętam Panią Beatę jeszcze na... Ula Kaczmarek Szukanie naiwnych i zwodzenie obietnicami (4) Podpisałam umowę 16 września br. Pani z Direct Money, firmy, która sprzedaje... abstrakcja Pan Michał Rzeczycki (1) Pan Michał jest odpowiednią osobą na właściwym stanowisku. Jest osobą... Ewelina Doradca - Michał Rzeczycki (1) Polecam skorzystać z usług Pana Michała Rzeczyckiego. Jego pełne... Marcin Alicki Polecam wszystkim !!! (1) Doradztwo to polecił mi znajomy, który korzystał z ich usług po tym jak 2... Szczepan Koszmar (1) Fiesta Finanse to kompletnie nieporozumienie na rynku doradczym w strefie... niedoszlyklient zadowolony klient - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta. Ta firma prowadzi moją księgowość od 2009... zadowolony klient Alex T. Great Karol Szafraniec Alex T. Great Doradcy Finansowi ALEX T. GREAT KAROL SZAFRANIEC (1) Gorąco polecam pana karola jako doradcę finansowego, jest to osoba bardzo... Rafał