OREA najgorsza rachunkowość (2) Moja firma zleciła prowadzenie pełnej ksiegowosci. Pracujące tam Panie maja... Monika fachowość (1) Fachowcy, solidnie ,szybko załatwili wszystko za mnie i dostałam super... Szcześniak Borzena Mogę polecić. (1) Fajna, luźna atmosfera, przyznano kredyt bez robienia kłopotów. Lesio
dla ludzi mających czas (2) Zacząłem załatwiać kredyt pod koniec listopada 2009. Dzisiaj jest 26 stycznia... Sławomirj Grzmiel lukas - opinia (1) Bardzo dobry i kompetentny agent. Pole3cam wszystkim. lukas ubezpieczenie - ciekawa oferta (1) w jednym miejscu mozna porównać kilka ubezpieczycieli i zaoszczędzić sporo maro BHP (1) Bardzo dobre i rzetelne doradztwo- kontrola Państwowej Inspekcji Pracy... Olmis BIURO godne polecenia (1) Solidne, godne polecenia BIURO RACHUNKOWE. Profesjonalizm i kopleksowe... Marzena Fachowe doradztwo. (1) Bardzo fachowe wsparcie w zakresie tego, co jest w danym momencie dostępne na... Marek Profesjonalnie, szybko, tanio! (1) Miła współpraca, rzeczowe szkolenie, szybka obsługa. Po kontroli PIP-u... Sowiński Krzysztof Spoko (2) Ogólnie nie jest źle, spodobało mi się to że nie ukrywaja żadnych opłat w... Emila MP - opinia (1) Panowie,cóż może i sympatyczni aczkolwiek stale zawyżający ceny podczas... MP Prodesjonalna obsługa (1) fachowo, szybko, profesjonalnie i skutecznie. bardzo dziekuję. Edzia polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi Kancelarii pani Ewy Osypińskiej -... Joanna Kalman Polecam!!! (1) Zdecydowanie polecamy doradców z firmy Alex T. Great. W grudniu 2009 r... martatymi oksyw - opinia (1) fachowa obsługa.możliwość negocjacji cen.karta stałego klienta dla... oksyw Szkolenie bhp dla pracowników. (1) Szkolenie pracowników na stanowiskach robotniczych zostało przeprowadzone... PHU Anitech Mila obsluga i bez sciemniania (1) Potrzebowalem pakiet OC AC NNW i dostalem co chcialem, porzadna i mila... Pawel Fachowa obsługa (1) Fachowa i terminowa obsługa, polecam. Maciej Sztandarski księgowość - TYLKO TU! (1) jestem nowym klientem Fascu.. gdzie oni sie wczesniej podziewali? naprawdę aż... Krzysztof