Również polecam (1) Ubezpieczam tam samochód już od 2 lat, co roku przed zbliżającym się końcem... Mateusz uczciwie polecam (1) Rzetelna obsługa i zaangażowanie w sprawy klienta. klient najgorsza placówka kredyt banku w polsce (1) jestem zażenowany gdyż ta placówka przypomina starsze oddziały państwowych... Klient KB
Polecam (1) idzie się dogadać Katarzyna Polecam ten punkt (1) Po przeczytaniu poprzedniej opinii, muszę się nie zgodzić z panią Nowalijką.... Psstt Krzystof Nowak - POLECAM!! (1) Reasumując, aby mocno się nie rozpisywać: -Szybko -Profesjonalnie... Asia i Adrian Nie polecam tego punktu (2) Obsługa nie urodziła się dla klienta. Na proste pytanie dotyczące... Nowalijka .... (1) on nie ma pojecia o tym co robi ekspertyza na wymietej kartce nie uzasadniona... michał winny mieszkanko (1) Wyjątkowo rzeczowe i profesjonalne podejście do Klienta.Szybko solidnie... ladosz godna polecenia firma (1) profesjonalna obsługa klienta przez internet jak i bezpośrednio w biurze. na... Anna Bardzo krótki termin realizacji i dobra cena (1) Witam Chciałbym polecić firmę ALKO Danuta Waleśkiewicz wszystkim tym... Zadowolony klient TEMIDA BIS windykacja (1) Jestem zaskoczony, że załatwili moją sprawę w miarę tanio i szybko. Dłużnik... Bogdan Amatorzy (2) Nic nie załatfili i zgubili sądowy nakaz jaki im daliśmy w 2010 roku do... Piotr POLECAM!!! (1) Bardzo profesjonalna obsługa oraz świetny kontakt. Wszelkie sprawy i... Zadowolony klient Karol Szafraniec (2) Chciałem podziękować a jednocześnie polecić profesjonaliste w dziedzinie... krzysiek Masakra (1) w marcu tego roku kupiłem korki F5 Adidas. Po trzech miesiącach odkleiła się... Albert Krzysztof Nowak - szybko sprawnie profesjonalnie (1) Witam, Chcielibyśmy polecić Pana Krzysztofa który w sposób profesjonalny... Emilia i Kuba Polecam doradztwo kredytowe Your Finance (1) Ta firma jako pierwsza podeszła profesjonalnie do mojej sprawy. Większość... Marcin Pan Patryk i cała ekipa (1) młodzi ambitni , nic dodać nic ująć profesjonaliści Technoplus zaufane biuro (1) kompetentna, miła obsluga,korzystam od kilku lat, usługi wykonywane z duża... Joanna