Zdecydowanie polecam. (1) Solidne i uczciwe biuro rachunkowe z bardzo miłą i fachową obsługą. Iwona Polecam (1) Na początku miałam obawy, bo pierwszy raz jechałam na au pair. Teraz bardzo... Ewelina Najlepsza Notariusz w Trójmieście (1) Fachowa, szybka pomoc. Pani Notariusz udzieliła nam porady i zaproponowała... Jarosław
polecam innym (1) Polecam.Doradca z praktycznym doświadczeniem na rynku a nie tylko... Marek SUPER DORADCA (1) Świetny doradca, profesjonalne podejście do sprawy, doradził mi w jaki sposób... sylwia notariusz-pilne (1) Bardzo sprawna i miła obsługa. Zależało mi na czasie i przystępnej cenie więc... kamila G jest OK (1) jest OK Adam S polecam (1) polecam: szybko, tanio i rzeczowo. kama Zdecydowanie polecam (1) wyjatkowo rzetelna, kompleksowa i uprzejma obsługa księgowa zdecydowanie... Jarek Dembowski Anna - opinia (1) Polecam ten kantor każdemu :) fachowa obsługa, możliwość negocjacji cen :) Anna Operat szacunkowy do mieszkania (1) Przed wybraniem usług firmy LOCUS dzwoniłem do około 7 innych rzeczoznawców... K.D. Polecam Kantor Neptun (1) Polecam wszystkim kantor Neptun. Świetna lokalizacja, profesjonalizm, dobre... Zadowolona Klientka Doskonała obsługa (1) Gorąco polecam. Bardzo mili i profesjonalni Agenci- widać zaangażowanie i... Klient TOTALNY BRAK KOMPETENCJI !!!!!! (2) Wszystkich informacji zwrotnych żądajcie na piśmie bądź na maila!!! Mówią... Poszkodowany klient Pełen profesjonalizm (1) W sytuacji awaryjnej jakiej się znalazłem (musiałem podpisać akt notarialny... Kacper Zero Profesjonalizmu. (1) Jesli chcesz coś szybko załatwic, to mniej pewność ze nie w tym Banku. ...... Piotr BRAWO (1) PODANY NUMER TELEFONU JEST >>ALE DODZWONIENIE SIE JEST NIE MOŻLIWE PRÓBOWAŁEM... kAROL DOSKONALE! (1) Tyle mogę powiedzieć o obsłudze doradców ATG (biuro w Manhattanie we... Dominik Kontakt (3) Po wielu próbach, nie udało mi sie dodzwonić do tego banku :/ (oddział wrzeszcz) Aleksander lekcewarzenie klienta (1) Nie dojechał na sprawe której termin znany był ponad 3m-ce, niby samochód sie... gusia