Andrzej - opinia (1) Bardzo sprawna, fachowa obsługa. Andrzej Krzysztof Nowak - doradca godny polecenia (1) Pana Krzysztofa polecił mi kolega z pracy i ja z czystym sumieniem czynię to... Jacek Super... (1) Pierwszy kredyt, pierwsza pomoc, skuteczna pomoc. Życzymy każdemu żeby w... Basia i Łukasz
gdzie pani blondynka (1) w tej placówce to można się tylko porozumieć z panią marzenką , bardzo miła... mateusz-1977@wp.pl Pan Krzysztof Nowak - doradca od kredytów "niemożliwych" :) (1) świetny doradca, profesjonalne podejście do tematu (nawet z góry... Karol i Daria Polecam Panią Ewelinę Skierską (1) Rzetelna obsługa i fachowa wiedza, można uzyskać odpowiedzi na każde pytanie.... Krzysiek D KRYTYKA (1) 1/PROWIZJA ZA PRZELEW ZAGRANICZNY W WYSOKOŚCI 16O € WYNIOSŁA 30... NN dziwna (1) 2 miesiace czekania na kredyt ,a obiecują 2 tygodnie.Totalnie odradzam... raf Serdeczne podziekowania (1) Do Pana Krzysztofa trafiłam z tzw. polecenia. Pan Krzysztof to wysokiej klasy... Ania Polecam (1) Wszyscy mili ceny najlepsze w trójmieście Arek Pan A. B. - polecam świetnego fachowca (1) to uzupełnienie mojego wcześniejszego wpisu, którego niestety nie da się... Zbigniew Sokołowski Polecamy Michała Rzeczyckiego!!! (1) Dla Pana Michała nie ma rzeczy niemożliwych, jest profesjonalistą pod każdym... Anita i Wiesław prośba o wypełnienie ankiety pracowników banku PKO BP do pracy mgr (2) To jest adres strony na której znajduje się ankieta do mojej pracy mgr na... justyna prof obsługa przy trudnych kredytach (1) prof obsługa przy trudnych kredytach klient Fajna i miła obsługa (1) Doradca kompetentny z dużą wiedza podpowiadają i doradzają we wszystkim OC i... Klient - Artur. K. Polecam (1) Podczas załatwiania spraw związanych z kredytem mieszkaniowym w programie... Rafał nieprofesjonalni (1) Przez telefon ściemniają, że oferują obsługę księgową za 1 PLN, na spotkaniu... moon Gorąco polecamy doradzcę Radosława Piętka (1) Gdy upatrzyliśmy sobie wymarzone mieszkanie ruszyliśmy poszukiwać kredytu.... Andrzej Nowak Halina Mierzejewska - opinia (1) Polecam pana Karola Szafrańca.Bardzo dobra współpraca,profesjonalne podejście... Halina Mierzejewska Karol Szafraniec - polecam! (1) Wszystkim, którzy szukają kredytu na zakup wymarzonego mieszkania polecam p.... Natalia