polecam (1) Małe biuro, ale bardzo profesjonalna obsługa. Wszystko dopięte na ostatni... Natalia Karygodna obsługa (1) Ludzie likwidujcie konta w Banku PKO BP!! Nie szanują nas !! Bank nie... Beneficjent z konieczności kompletne nieporozumienie (1) Zadzwoniłam dziś z zapytaniem o możliwość wyceny środka trwałego. Nie... S.
Polecam Pana Alberta Bekta (1) Oferta kredytu hipotecznego w Alex T. Great była najlepsza na rynku, na... MK&PG BEZSZCZELNOŚĆ I AROGANCJA!!! (3) Jestem obywatelką Bulgarii, więc z górą za blędów przepraszam. Z "szanowną... Mila Kozerska Wprowadzona w bład (1) Gdy zawierałam umowę OC Pani Ewa była miła zapewniała że wszystko będzie ok... MARTA Nie polecam (1) Olewają klienta. P. Janusz obiecuje, że oddzwoni jak tylko sprawdzi co się... Gosia Naciągacze (2) Na poziomie łapania klienta obiecują wszystko. Potem płać raty i to co im... Kibic Klient - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa, bogata oferta. Klient pewne usługi (1) korzystamy z usług od roku i jesteśmy bardzo zadowoleni Ad.Kor. Karol Szafraniec (3) Zdecydowanie polecam Alex T.Great a zwłaszcza pana Karola. Z moim... BK kanciarze i złodzieje!!!! (1) Ja składałam wniosek w Katowicach,na pytanie o zabezpieczenia ,które są w... poszkodowana Profesjonalizm oraz zaangażowanie w pracę (1) Współpraca z biurem to czysta przyjemność, bardzo miła obsługa oraz szybka... Izabela Szczerze polecam! Najlepszy kantor w 3 miescie;) (1) Kto korzysta z uslug ten wie, gdzie jest najlepiej. Korzystam od lat ! Pelna... Damian Polecamy P. Krzysztofa Nowaka!!!! (1) Szczerze polecamy p. Krzysztofa! Sami zdecydowaliśmy się skorzystać z jego... Dorota i Grzegorz N. taniej (1) CUK to jedna z lepszych agencji ubez. jeszcze nigdy tak zadowolony nie byłem.... qwert marta - opinia (1) Naprawdę szczerze polecam :) marta Krzysztof Nowak (1) Kredyt hipoteczny załatwiał Pan Krzysztof Nowak. Profesjonalne podejście,... Marcin POLECAM KAŻDEMU KTO UWAŻA, ŻE TO NIEMOŻLIWE!! (1) Pan Krzysztof Nowak!!!! jest perfekcyjnym fachowcem, a przy tym przemiły i... Jola Wielki POZYTYW (1) Pan Michał Skorek jest bardzo dobrym doradcą. Dobiera idealne ubezpieczenia... Agnieszka Zużewicz