Obsługa Kredytów Hipotecznych (1) Witam, Jestem bardzo zadowolony z obsługi działu kredytów hipotecznych.... Piotr S Porażka (1) Ten oddział to porażka, jak tak jest w każdym to współczuję. Przez telefon to... Ola agula - opinia (1) ja również uważam że są nie kompetentni, nie udzielają inf.mam u nich kartę... agula
POLECAM (1) Polecam ten bank madzia_oska Dodzwonic się do Oddziału III to ósmy cud świata!! (1) Cały dzień wiszę na telefonie dzwoniąc uparcie pod numer podany na stronach... Judyta z Gdańska OPINIA (1) JEST TO BANK BARDZO DOBRY ORAZ POSIADA SZEROKĄ OFTĘ OD KREDYTÓW RATALNYCH AŻ... MICHAŁ cd..korzystanie z bankomatu w Gdyni, ul.Swietojanska 75 (1) Drodzy Panstwo, Chcialam dodac do mojej uwagi sprzed 2 dni kilka slow -... Kasia Borowska korzystanie z bankomatu w Gdyni, ul.Swietojanska75 (1) W dniu 8/08/07 chcialam wyplacic z mojej karty 2250zl, automat oddal karte i... Kasia Borowska Bardzo dbają o kienta ! (1) Obsługa jest bardzo miła, zawsze współpracują nie stwarzają żadnych... klientka beznadziejny bank (1) obsługa tego banku jest beznadziejna, pracownice chodza z kwaśnymi minami,... klientka Okno na świat "wizytówka PKO BP SA" (1) Gorąco zachęcam wszystkich do "odwiedzenia" Oddziału PKO BP SA w Gdyni na... Przypadkowy Klient Ocena pracy Oddziału 2 w Gdańsku (1) Jeszcze do niedawna byłem Klientem wspomnianego Oddziału, szczęściem udało... Klient porażka (1) Myślałem że kolejki zginały razem z komuną,a tu proszę w tym banku są one... klient obsługa infolini (1) Uprzejmię chciałam zapytać jak korzystac z infolini, nie wiem jakie mam... M.Skrzat Bardzo zła obsługa (1) Obsługa w ww. oddziale jest tragiczna. Pani przywitała mnie z dziwnym... Berni ...brak kompetentnej informacji (1) ...rozmumiem, że w polsce obowiązuje prawo mówiące, że nieznajomość... LMMisiek bankomat w Nowym Porcie (1) przyznac musze ze po moich ostatnich nazekaniach na czesta niesprawnosc... Jan Sieminski ta placówka naraża klientów na utratę zdrowia psychicznego (1) Zlikwidowanie konta w tym banku zajęło mi dzisiaj tylko 3 godziny czekania w... tudimisa czeste awarie bankomatu przy ul.wyzwolenia (1) szanowni panstwo w dzielnicy Nowy Port mieszka wielu klijentow Kredyt Banku... Jan Sieminski Obsługa kasowa to beznadzieja (1) niewystarczająca ilość osób na stanowiskach kasowych. firmy obsługiwane poza... Waldecki