same pozytywy (1) Ostatnio korzystałam z usług Biura Goodfinance, z pracy którego jestem bardzo... Grażyna Kohnke Minimum formalności (1) Polecam jak najbardziej. Pomoc Pani S.K. w otrzymaniu kredytu była naprawde... Daniel profesjonalizm (1) Polecam wszystkim znajomym za miłą, profesjonalną obsługę, rzadko bywam w... klientka
Polecam tą firmę (1) Od 5 lat korzystam z usług jakie oferuje firma Ubezpieczenia od A do Z.... Maja tanio i profesjonalnie (1) polecam wszystkim którzy chcą zaoszczędzić. Pracują tam nie typowi "... paweł Miło być tak obsługiwanym!!! (1) Bardzo ładna,uczynnaDostrzegłem i co mi się spodobało jak kasjerka Pani... stały klient Pełen profesjonalizm! (1) W końcu 2011 roku polecono mi Alex T. Great, a konkretnie p. Krzysztofa... Mirek B. Polecam gorąco,prawdziwy fachowiec. (2) Korzystam z usług kilku biur rachunkowych,większość robi wiele błędów!!!... Mieczysław Bąk Polecam! (1) Świetna obsługa!!! Możliwość negocjacji cen! Łukasz super baba (1) wspaniałość stry klient dobra firma (2) Kilka dni temu skorzystałem z ich oferty. Dobrzy są i obiektywnie wybierają,... M. Redzik Tragedia (1) Dodzwonienie się do tego przybytku graniczy z cudem, linia zajęta,... kwr Zanizaja proby zlota (1) Nie polecam Pana ktory skupuje zloto w tym punkcie, niestety Pan albo sie nie... xxx polecam - frontem do klienta (2) Obsługa z dużym doświadczeniem w temacie zadłużeń. Chyba nie biorą pieniędzy... Jacek Polecam .. (1) Profesjonalne podejście do klienta oraz miła obsługa , szeroka oferta,... t. przywłocki stała klientka - opinia (1) Pełen profesjonalizm. stała klientka Najgorszy bank na rynku!! (3) Należy trzymać się od nich z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ola Rzadko się zdarza by tak fachowa firma posiadała takie atrakcyjne ceny (1) Bardzo sprawnie działająca firma, w której można załatwić praktycznie każdą... Katarzyna B. Już dziękuje... (1) Braliśmy swego czasu z mężem pożyczkę i niestety zawiedliśmy się... Magdalena Z. Pełne zawodostwo. (1) Bardzo dobra obsługa. Polecam serdecznie. Wszechstronność i profesjonalizm... Anna