klient - opinia (1) Bogata oferta, obsługa na najwyższym poziomie, szybko i sprawnie. Pani... klient Polecam (1) bez najmniejszego problemu, udzielili mi kredytu na mieszkanie :), jestem... Marchewka :) (1) Pełen profesjonalizm!Solidnie,rzetelnie i zawsze na czas!Polecam w 100% Marta
Notariusz ktorego warto odwiedzac (1) Dobra obsluga, pozytywne nastawienie do klienta, wysoki profesjonalizm,... Ryszard Szybko (1) Miałam okazję z tym Panem współpracować podczas mojego wyboru OFE. Oczywiście... agulka cały dzień nikt nie odbiera telefonu!!! (1) przez cały dzień próbowałam dodzwonic się do banku! nikt nie odbiera!!!... Emila podobna sytuacja (1) byłam w podobnej sytuacji jak poprzednik: zbliża się godzina 18 to... Mila Dobry Kredyt - dobra obsługa !!! (1) Jestem bardzo zadowolona. Mimo, że banki nie udzielają kredytów Pani szybko i... Tamara W. Polecam.panie bardzo solidne,mają ogromną wiedzę na temat rachunkowosci. (1) Praktycznie wszystkie moje sprawy załatwiane są od ręki. Poza tym pani Ania... Jarosław Nowak GODNA POLECENIA. (1) JEDNA Z NAJSTARSZYCH KANCELARI NOTARIALNYCH W GDYNI WSPANIALA ATMOSFERA... CZESLAW BAUKGART SUPER PUNKT!!! (1) Przemiła i profesjonalna obsługa, mnóstwo ofert - gorąco polecam. Życzę sobie... M.Ka. bardzo dobra oferta (1) Biorac tam kredyt spotkalem sie z niezwykle zyczliwymi pracownikam, maja... kazimierz Terminowość i rzetelność (1) Terminowość i rzetelność to podstawa działalności przedmiotowej Kancelarii... Darek rafal - opinia (1) Jakis czas tem mecenas Ryszard Bafia prowadzil moja sprawe.Do momentu... rafal POLECAM (1) o 17.35 nie zostałam obsłużona na Rajskiej. Na Wałach załatwiłam sprawe bez... marcyhha karta Visa (1) zawarlam umowe na karte Visa i jeszcze nie ma miesiaca, jak mi nieslusznie... emerytka Kredytobiorca (1) Nie radzę nikomu brać kredyt w tym banku. Przy spłacaniu kredytu bank raz na... Mieczysław Falkowski Beznadzieja (1) Ubezpieczenie rosnie z roku na rok. Moja pierwsza skladka zgodna z umowa... Michu wkońcu w Straszynie (1) Na głównej drodze do Straszyna i Starogardu-dobry dojazd.Ceny jak w Gdańsku Irena Miła atmosfera wymiany pieniędzy (1) Można się dogadać co do ceny, godziny wymiany . Ewa