kompetencja (1) podziwiam kompetencję , fachowość i rzeczowość w materii ubezpieczeń -- w... Józef Respondek Mruffka - opinia (1) bardzo fajna, rzeczowa kobieta, potrafi doradzić w wielu sprawach dotyczących... Mruffka Kolejkowy dramat (1) To co dzieje się w tej placówce to przekracza wszelkie normy. Przychodzę rano... Greta
rekomendacja (1) Korzystam z usług Pani Wiesławy 10 lat, jestem bardzo zadowolona z obsługi ,... cecylia profesjonaliści !!! dzięki za pomoc, dostałam dotacje :) (2) fundusze z unii nie są łatwe do zdobycia, ludzie z ELG są fachowcami w ich... K.K. zadowolona klientka firmy Swietna kancelaria (3) Polecam gorąco. Mili i fachowi prawnicy. J.G Polecam (1) Firma Pani Anny prowadzi u nas księgowość od 2008 roku i jesteśmy bardzo... Premium Ubezpieczenia Ciekawe podejście, dobra cena, mocno zaangażowani (1) Chyba byłem pierwszym klientem tego biura, polecam każdemu, niezwykle dbają o... FILJAR Profesjonalna Obsługa (1) Profesjonalna obsługa, wszytko na czas. Panie zawsze usmiechniete. Kontakt... Sebastian Smuczynski LUDZKA FIRMA (1) Witam serdecznie.Wszystkim,ktorzy mają problemy z uzyskaniem kredytu... EWA D pełne zaufanie (1) Mam pełne zaufanie do tego Biura - wiele kontroli ze strony US i wynik... Piotrek Ewaaa - opinia (1) Dwa miesiące temu zgłosiłam się do Tej firmy. Moim doradcą był Pan Ryszard.... Ewaaa ... - opinia (1) banalna wypowiedz, ale w 100% prawdziwa. Rzetelna obsługa, doradca... ... Polecam! (1) Bardzo porządna firma, moim zdaniem najlepsza w tej branzy 2 dni temu... Maria Profesjonalizm (1) Szybka, profesjonalnie przygotowana propozycja. Przystępnie wytłumaczone... Krzysiek Alex T. Great Doradcy Finansowi - A.B. (1) W listopadzie tego roku skorzystałam z usług Alex T. Great Doradcy... Sylwia B Polecam (1) Wszystko przebiegło bez problemu. Miła i profesjonalna obsługa. Piotr Ruszkowski Kredyt prosty i przyjemny (1) Przed rozpoczęciem starania się o kredyt, miałem wyobrażenie/ znajomi mówili,... Tomasz P. POLECAM WSZYSTKIM (1) Wszystkim poszukującym profesjonalnej obsługi w temacie doradztwa... Jacek J. odstraszająca strona internetowa!!! (1) Myślałam, że żyjemy w XXIw. Apeluję do zarządu spółki, postawcie nowy serwis... mońmoń