PKO BP = Zamierzchłe czasy PRL-u (1) Oddział mało przyjazny dla klienta, odrazu w wejściu wpada się na tłum... antyklient super pomysł (1) świetny numer 9584:) przyda sie napewno i jest łatwy do zapamietania. cdc4 Madzia - opinia (1) miła obsługa, przyjemna atmosfera Madzia
... (1) musialam szybko otworzyc konto, gdyz potrzebowalam podac numer swojemu nowemu... Bara Pozytywnie zaskoczony (1) w życiu bym nie przypuszczal ze w banku z nazwy kojarzacej mi sie z... Pawlak Bankomat przy ul. Małopolskiej w Sopocie. (1) Dot. bankomatu przy ul.Małopolskiej w Sopocie. Bamkomat jest nieczynny od... Wasz szanowny Klient cienki bank (1) zalozylem konto przez internet potem poszedlem do banku zaniesc niezbedne dok... Marcin nowy oddział Banku Nordea na ul. Elbląskiej -NOWY KOSZMAR! (1) Jestem klientem banku od dobrych kilku lat minimum 4lat.Mamy i konto firmowe... ROZCZAROWANA KLIENTKA Mirosław Andrusiuk - opinia (1) Ta placówka w tym miejscu była bardzo potrzebna mieszkańcom Obłuża. Jednak... Mirosław Andrusiuk ola - opinia (1) obsluga bardzo mila,konkretnie odpowiadajaca na zadane pytania. ola dobra obsługa (1) Polecam tamtejszych doradców, świetna współpraca Maciej Ani jednego dobrego slowa nie mozna powiedziec o tym oddziale (1) Obsluga w ogole nie jest zorientowana o biezacych sprawach i na kazdy... M. Falalna dostępność usług w oddziale (1) Ostrzegam przed zakładaniem i korzystaniem z usług Oddziału w Sopocie , tak... Sopocianka Daniela - opinia (1) Dziś zakładałam konto oszczędnościowe,obsługiwała mnie b, niesympatyczna pani... Daniela NIEKOMPETETNA OBSŁUGA (1) osoby zatrudnione w placówce tego banku to osoby całkowicie nieprzygotowane i... Agnieszka niekompetentna obsługa (1) obsługa banku niestety mało kompetentna, każdy odsyła klienta dalej, do tego... Monika dziadostwo dla biznesu (1) 27.02 udałem się do oddziału na skwer kościuszki w gdyni.pani przy kasie... denio TRAGEDIA (1) TRAGEDIA DORAN BANK dla bogaczy (1) To są banki ,dla bogaczy .Wiele opłat mimo umowy jes ukrytych i dopiero przy... Beata ludzie odbierajcie te telefony (1) nikt nie odbiera telefonów. dzwonie i dzwonie i nie moge sie połączyc mimo ze... Edyta z Gdańska