jest nieźle (1) Obsługa bardzo miła i sympatyczna. Czasami trzeba czekać do okienka. Dobrze,... miśka Karta INTELIGO (1) Bankomat często uszkodzony. Brak możliwości wypłaty w kasie. Stefan Kwiatkowski Lukas Bank Gd.,Dmowskiego 12 (1) Bank przyjazny dla klienta, bez kolejek. Tu czujesz się osobą ważną bez... Z. B.
Świetna karta, świetna obsługa (1) Dobra obsługa, miła atmosfera, brak kolejek. Polecam! Piotr S Obsługa Kredytów Hipotecznych (1) Witam, Jestem bardzo zadowolony z obsługi działu kredytów hipotecznych.... Piotr S Porażka (1) Ten oddział to porażka, jak tak jest w każdym to współczuję. Przez telefon to... Ola agula - opinia (1) ja również uważam że są nie kompetentni, nie udzielają inf.mam u nich kartę... agula POLECAM (1) Polecam ten bank madzia_oska Dodzwonic się do Oddziału III to ósmy cud świata!! (1) Cały dzień wiszę na telefonie dzwoniąc uparcie pod numer podany na stronach... Judyta z Gdańska OPINIA (1) JEST TO BANK BARDZO DOBRY ORAZ POSIADA SZEROKĄ OFTĘ OD KREDYTÓW RATALNYCH AŻ... MICHAŁ cd..korzystanie z bankomatu w Gdyni, ul.Swietojanska 75 (1) Drodzy Panstwo, Chcialam dodac do mojej uwagi sprzed 2 dni kilka slow -... Kasia Borowska korzystanie z bankomatu w Gdyni, ul.Swietojanska75 (1) W dniu 8/08/07 chcialam wyplacic z mojej karty 2250zl, automat oddal karte i... Kasia Borowska Bardzo dbają o kienta ! (1) Obsługa jest bardzo miła, zawsze współpracują nie stwarzają żadnych... klientka beznadziejny bank (1) obsługa tego banku jest beznadziejna, pracownice chodza z kwaśnymi minami,... klientka Okno na świat "wizytówka PKO BP SA" (1) Gorąco zachęcam wszystkich do "odwiedzenia" Oddziału PKO BP SA w Gdyni na... Przypadkowy Klient Ocena pracy Oddziału 2 w Gdańsku (1) Jeszcze do niedawna byłem Klientem wspomnianego Oddziału, szczęściem udało... Klient porażka (1) Myślałem że kolejki zginały razem z komuną,a tu proszę w tym banku są one... klient obsługa infolini (1) Uprzejmię chciałam zapytać jak korzystac z infolini, nie wiem jakie mam... M.Skrzat Bardzo zła obsługa (1) Obsługa w ww. oddziale jest tragiczna. Pani przywitała mnie z dziwnym... Berni ...brak kompetentnej informacji (1) ...rozmumiem, że w polsce obowiązuje prawo mówiące, że nieznajomość... LMMisiek