Stały klient (1) Czy ktoś wie co się stało z Panią Karoliną? (taką blądynką) Pracowała... Mariusz Przed złożeniem wniosku przygotuj kasę na łapówkę (2) Z ta instytucją (Agencja Rozwuju Pomorza) miałem kontakt i przeżyłem szok!!!... Zenek Wspaniała fachowa pomoc w celu uzyskania kredytu. (1) Gorąco polecam współpracę z Panem Karolem Szafraniec.Otrzymałam cenną pomoc w... Barbara Motyka-Samojło, Gdańsk,
Krzysztof Nowak - najlepszy doradca kredytowy (1) Z usług Alex T. Great Doradcy Finansowi, korzystaliśmy dwukrotnie i... Sylwia Piotrowicz-Gnyp Fachowa obsługa (1) Polecam w szczególności usługi doradcy Pana Krzysztofa Nowaka. Bardzo szybka... MS pełen profesjonalizm (1) Serdecznie polecam. Miła, rzetelna i fachowa obsługa za rozsądną cenę :-) Michał K Pelen Profesjonalizm (1) Skorzystalem z uslug Alex T. Great Doradcy Finansowi w sierpniu 2011r biorac... Jacek Iwanski kredyt hipoteczny dla osób posiadających dochody zagranicą (1) Bardzo polecamy Pana Krzysztofa Nowaka. Osiągając dochody poza granicami... Tomasz z POLECAM (1) NA PRAWDĘ POLECAM ! Michał Rewelacja !! (1) Od 5 lat regularnie korzystam z usług tej firmy, zawsze szybko, sprawnie,... MrJogilla Polecam (1) Po nieudanej próbie samodzielnego ubiegania się o kredyt w celu... Joanna warto skorzystać (1) Jestem bardzo zadowolony z kontaktu z firmą Alex T. Great Doradcy Finansowi.... Marek J. Kredyt (1) Po niefortunnej przygodzie z firmą Open Finance,w końcu trafiłam na rzetelną... JOANNA W. Polecam - doradca Pan Karol Szafraniec z Alex T. Great CH Manhattan (1) Na wstępie chciałbym podziękować Panu Karolowi za zaangażowanie przy... Krzysztof odradzam i przestrzegam (1) jeśli nie chcesz stracić pieniędzy to odradzam korzystania z usług tej firmy.... piotr polecamy! (1) polecam! firma ta, a konkretnie doradzca- pan Karol, zostali nam poleceni tzw... sylwia Jestem na tak! (1) Skorzystałem z Państwa oferty za pośrednictwem Pana Karola Szafrańca i jestem... Artur Jasiński mylne zdanie (1) Chciałam wznowić u nich polisę, ale okazało się że nie raczyli ani oddzwonić... k.s. bez kolejek, bez zbędnej "papierologii" (1) Serdecznie polecam biura cuku, spotkało mnie nie miłe rozczrowanie związane z... KS Opinia pozytywna - p. Karol Szafraniec (1) Doradca polecony przez firmę deweloperską był kompetentny, miły i poświęcił... Maria Stankiewicz