Wycena domku jednorodzinnego (1) Tym razem spotkałam specjalistę, który mnie mile zaskoczył, można powiedzieć... E.S. Fachowe porady (1) Polecam kosztystanie z usług Kanecelarii !! jattrze Polecam (1) Polecam usługi biura AVATAR. Bardzo otwarta szefowa, załatwia wszystko za... Katarzyna
Nie polecam (1) Pani nie potrafi pomóc, ciągle dzwoni do innych i dodzwonić sie nie moze..... Jadwiga Kowalska Konto Nestor dla "Wygody Klijenta" (1) Załozyłam konto Nestor, pomijam ze trwało to jak za króla ćwieczka bo papiery... Danuta dosyc dobry bank (1) korzystam z placowki przy Jana Pawla II - jedyna rzecz ktora mnie irytuje to... bohdar pradzynski A. - opinia (2) indywidualne podejście do każdego klienta, profesjonalna obsługa prawna +... A. D. - opinia (2) Staralismy sie z mezem o pozyczke, stracilismy 700zl.przypadek podobny jak... D. Znudzony personel czas na zmiany!!!!!!!!! (1) Z przykrością twierdzę ,że podczas zakupu euro w tym kantorze pani zachowała... ded20 W odpowiedzi na poniższą opinię ......... (1) W nawiązaniu do opinii jaką otrzymałem pozwolę sobie w kliku słowach... Karol Szafraniec, tel: 515-210-3 Nie polecam. Szybciej sam załatwisz bezpośrednio w banku! (2) Wbrew zapewnieniom o rzetelności niestety zawiodłem się korzystając z ich... Zdegustowany Brak słow.............optima NIE (1) W 2001 roku bralem pozyczke w firmie optima,to co pamietam pozyczke... Jacek Ubezpieczenie mojej mazdy - szybko, solidnie i niedrogo. (1) Trafiłem do expertpolisa z polecenia od koleżanki. Miła pani sprawdziła cenę... Andrzej Polecam! (1) Przystępne ceny za solidną pracę. Polecam wszystkim! Ewelina O. zdecydowanie odradzam!!! (2) nie polecam ich usług. Po kredyt zgłosiłam się w czerwcu. Przez półtora... asta Rewelacja (1) byłem dzisiaj w tej placówce w sprawie kredytu. uzyskałem kredyt bez żadnego... Zbigniew Klientka (1) Szybka i miła obsługa. Możliwość negocjacji ceny. Szczerze polecam. Grazka Bardzo miła obsługa i konkurencyjne ceny (2) Bardzo jestem zadowolony z przemiłej obsługi. Z uśmiechem i rzetelnością... Newans bujda na resorach (1) Sprawdzałem w CUK składkę na mój samochód. Miła pani dała mi tabele z... Roman Obsługa (1) Chciałbym wystawić pozytywną ocenę w szczególności pani Wioletcie Chrzan.... sk