bujda na resorach (1) Sprawdzałem w CUK składkę na mój samochód. Miła pani dała mi tabele z... Roman Obsługa (1) Chciałbym wystawić pozytywną ocenę w szczególności pani Wioletcie Chrzan.... sk Hańba (1) Jak Wy traktujecie swoich klientów?!?! Nie dość że naliczacie jakieś... bez poważania - Vinc
Firma stosuje niezgodne z prawem praktyki (3) Firma zostawia ulotki w mojej skrzynce pocztowej mimo, iż jest na niej... Michał Polecam (1) Możliwość negocjacji cen , bardzo miła i fachowa obsługa. Darek Nigdy więcej (1) Jedna wielka porażka. Dział Obsługi-fikcja, Warsztaty - naprawy u kowala.... Klaustrof Dobre biuro (1) Pracownicy fachowi i dbający o klienta. Starają się prowadzić profesjonalnie... Stały klient Super (1) Świetna agentka, dla której liczy się klient a nie kasa. Nowy produkt... Stały klient (10lat) Zmarnowanie mojego czasu (1) Chciałem uzyskać kredyt na firmę 15tyś na start, w reklamach tylko na... Zrażony "Wyższa kultura bankowości" (1) Cytuję słowa bankiera Wasilewskiego ( Pan w okularach) ul. Tkacka Gdańsk: "... Zrażony "Wyższa kultura bankowości" (1) Cytuję słowa bankiera Wasilewskiego ( Pan w okularach) ul. Tkacka Gdańsk: "... Zrażony brak kompetencji (1) tragiczna niekompetentna obsługa, Pani Babkiewicz zaprzeczeniem pracownika... Oszukany .. (1) nie polecam tego kantoru chć z obsługi wcześniej byłem bardzo... stały klient profesjonalnie (2) ABAK pomogl mi w zdobyciu finansowania mojego przedsiębiorstwa z pieniążków z... Ryszard nie polecam (1) Bardzo zła obsługa,nie wiem czy wynika ona z braku umiejetności i znajomości... aneta świetny kontakt (2) Pani Asia bardzo konkretna i skrupulatna .Nie odczuwam bariery z ty tulu... mirekplust@wp.pl najlepsze biuro (1) Współpracuję z tym biurem ponad 10 lat i nigdy mi nawet przez myśl nie... Mira !!! (1) Przedstawiają co innego niż jest w umowie. Po przeczytaniu jej na spokojnie... Gość Dobry bank (2) Ogolnie rzecz biorac osoba, ktora napisala przede mna chyba nie wziela... Artivena Pełen profesjonalizm (1) Korzystałem z różnych biur, dopiero tu trafiłem na pełną elastyczność i... Klient