Jestem zadowolonym klientem (1) dlatego szczerze polecam usługi Fascu. Początkowo miałem obawy związane z... Wiktoria gorzej niż w NFZ (1) nie jest to opina bankomatu, tylko obsługi przez pracowników. nowych... Bogna UBEZPIECZENIA (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalne podejście do klienta, dobre i tanie oferty... Krzysztof M.
Konkretnie i kompleksowo (1) Miła, konkretna i profesjonalna obsługa, a co najważniejsze można załwawtić... Ania Pol bardzo słabe wsparcie (3) podpisałam umowę w 2010 i opienkun był co 2 tygodnie. w tym roku był w... madzia Kompetentny i profesjonalny doradca finansowy (1) Doradca finansowy wart polecenia każdemu zastanawiającemu się nad kredytem... Aleksandra z Warszawy Brak obsługi terenowej (1) Witam, bardzo dobrze rozpoczełam współpracę z ta firmą. Przedstawiciel sam... magda Polecam w 100% (1) Korzystam z usług Biura Rachunkowego Wena od roku. Wcześniej, zanim się... Justyna Jazgarska Przedsiębiorca (1) Z całą odpowiedzialnością polecam biuro Wena wszystkim osobom rozpoczynającym... Marek Solidna ,doświadczona Sympatyczna Pani (1) Nic dodac ,nic ująć po prostu polecam.Dzięki doświadczeniu i wiedzy tej Panni... Gdańszczanin Bardzo fachowa Biuro Rachunkowe (1) Korzystam z usług od ponad 5 lat przy rozliczaniu działaności gospodarczej i... stała klientka rzetelna obsługa (1) gorąco polecam! pracownik pomógł mi wyjaśnić moją sytuację finansową w banku... Marian Super Obsługa (1) Potrzebowalem szybko ubezpeiczenie mieszkania do kredytu P.Agnieszka bardzo... quti Jestem bardzo zadowolony z usług i zdecydowanie polecam (1) Biuro rachunkowe Imperatyw prowadzi księgowość i kadry mojej firmy. Poza... Paweł Marzec Polecamy wszystkim szukającym kredytu hipotecznego (1) Szukaliśmy z mężem sami kredytu, ten Pan znalazł nam jeszcze lepsze oferty i... Adrianna T. oddział rychło opadnie (1) po zmianie dyrekcji bank poprostu nie funkcjonuje jak bank, kolejki non stop... klientka PEŁEN PROFESJONALIZM! (1) Jak najbardziej polecam!!! W ciągu jednego dnia miałem decyzję kredytową i na... HENRYK T. Profesjonalnie i szybko (1) Spośród kilku ofert wybrano dla mnie najlepszą. Jasno wytłumaczony wariant... Aneta Bardzo pozytywna opinia (1) Bardzo pozytywna opinia, zawsze fachowa i usmiechnięta obsługa Paulina Masa profesjonalnie, miło i skutecznie (1) Sprawnie przedstawiona oferta, wygodna lokalizacja, miła obsługa. Założyłem... Andrzej