podatek (1) polecam IIIIII zieliński andrzej Solidna firma (1) bardzo solidna i kompetentna firma - obecnie zajmuję się swoją działalnością... Bogdan Polecam i jeszcze raz polecam (1) aż musiałem wystawić opinię :) w tym biurze rozwiązałem szybko problem, który... M.D.
Szybko, solidnie (1) Polecam tego doradcę.Przedstawiał różne oferty - o wyborze konkretnej... iga KOMPETENTNY, RZETELNY I FAKTYCZNIE NIEZALEŻNY (1) Chyba obiektywnie mogę powiedzieć bo sam na własnej skórze sprawdziłem. Nie... Aga Zgadzam się, miałem tak samo... (1) Witam, to fakt że firma działa w bezczelny sposób. Ostatnio przeczytałam duży... biedronka Nie polecam tej firmy ,zero profesjonalizmu (1) Jest to firma która należy omijać wielkim łukiem i tyle .Firma masakra . Magda Wielawska Śmieszny człowiek (2) Oddałem buty do reklamacji Pan Rzeczoznawca stwierdził że buty nie podlegają... Leon_ek@o2.pl Porażka. (1) Najgorszy bank i nasłabszy jego oddział. Nie można dowiedziećsię niczego,... Kuba Popieram poprzedników ! (1) Chciałbym poprzeć poprzedników i potwierdzić, że to prawda. Nie warto... Wojciech Rumia Nigdy więcej (1) Obsługa czasem spoko ale czasem jest tragiczna... Ale naczekać się trzeba... Michał Agata - opinia (1) Kolejki i powolnosc personelu wolaja o pomste do nieba!!! Moze trzeba by... Agata Polecam (1) Polecamy panią Kasię, sprawnie, szybko w przyjemnej atmosferze, dostaliśmy... Grzegorz Świetne biuro rachunkowe (1) Orea to bardzo dobre biuro zarówno dla małych jak i dużych firm. Działalność... Pablo Firma godna polecenia (2) Bardzo miła i fachowa obsługa,darmowa kawka dla klientów,cukiereczki i... Marcin Profesjonalna obsługa (1) Jestem już stałym klientem tego biura rachunkowego. Wcześniej jako spółka,... Mateusz Petkiewicz szkolenia w Trójmieście (2) część ludzi z naszej firmy skorzystała z cyklu szkoleń w Perfect Consulting,... usatysfakcjonowany uczestnik uważajcie na ukryte opłaty (1) Niestety bank millenium reklamuje dobre konto jako bezpłatne - ale już na... rozczarowana klientka RZETELNE, PROFESJONALNE, TANIE BIURO RACHUNKOWE (1) TRAFIŁEM DO TEGO BIURA RACHUNKOWEGO Z TOTATLNYM BAŁAGANEM W DOKUMENTACH A... kadafi Mariusz - opinia (1) Panią lubiąca T. Hilfigera jest zawsze uśmiechnięta, miła i charakteryzuje... Mariusz