Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona :) dobra i miła obsługa, dobra lokalizacja w samym... Anna Bartek - opinia (1) Bardzo szybko i sprawnie dobrano dla mnie najtańsze ubezpieczenie na rynku,... Bartek Firma godna polecenia. (1) Bardzo profesionalna i przede wszystkim terminowa. Opienia
franek - opinia (1) Tragedia. Najgorszy bank w jakim można mieć konto. Nie dość że obsługa jest... franek żal (1) Sumienie nie gryzie? Kupiłem buty trekkingowe, oczywiscie INTERSPORT (wiecej... Piotr Kantor (1) Bardzo polecam, miła obsługa. Grześ Najlepszy doradca w Trójmieście! (1) Polecam szczerze tego doradcę! Nachodziłem się po wszystkich biurach... Paweł Koziński Kredyt hipoteczny (1) Długo szukałem kredytu hipotecznego po różnych doradztwach ale wciąż wydawało... Mazak Polecam (1) Biuro wywiązuje się z obowiązków, a Panie które tam pracują są miłe i... Zadowolona klientka Dziękuję za udaną współpracę, polecam wszystkim z czystym sumieniem (1) Bardzo sprawnie, skutecznie i korzystnie dla mnie przeprowadzona konsolidacja... Szymon NIE POLECAM (2) Obsługa klienta czyli podejście było na początku miłe, do momentu podpisania... Tomek Polecam (1) Profesjonalna obsługa, doradca finansowy przedstawiła nam kilka naprawdę... Agnieszka Rewelacja (1) Witam chcialbym pogratulowac pomyslu firmie dotyczacego przedstawienia... Klient z Chełmu MIŁO I SKUTECZNIE (1) Skorzystałam z usług Agencji i jestem bardzo zadowolona. Rekrutacja opiekunki... Kasia Polecam (2) Bardzo cenię potencjał i wiedze pani adwokat za rozsądną cenę. Polecam... Bartosz P. POLECAM AGENCJE PRACY (1) POLECAM AGENCJE PRACY ZLOZYLEM ZAPOTRZEBOWANIE NA 3 PRACOWNIKOW AGENCE SANAR... ADAM KUCZERA Rutynowe podejście do klienta, niedokładność (1) Notariusz sprawia wrażenie niedostępnego i znudzonego. W dniu podpisania... Ania Nieprofesjonalna firma (1) Nie wywiązali się z umowy i nie oddali oryginałów dokumentów po zakończeniu... Artur Dziwna kobieta (3) Swoimi telefonami do mnie to dosłownie żyć nie daje, chciałem załatwić żonie... Jim Beam Akt Notarialny (1) Odradzam każdemu tę kancelarię notarialną.Przez błędy w akcie tracicie czas... pawa