Krystyna - opinia (1) Obsługa wnikliwa,profesjonalna,serdecznie polecam Krystyna Kancelaria warta polecenia (2) Pani mecenas Matylda jest najlepsza zna się na "robocie" nie ściemnia"Każdemu... DJ eleganckie i w klimacie (1) bardzo podobało mi się zorganizowanie kursu na 15 osób, klimacik oryginalnego... Justyna
Polecam szczerze (1) Polecam tą Agencję. Działają skutecznie. Polecone opiekunki spełniały... Magda Super Placówka (1) Jestem stała klientka Polbanku. Ze względu na zmianę miejsca zamieszkania... Marzena S. Kompletny brak kompetencji... (2) osób zajmujących się Otwartym Funduszem Emerytalnym Generali w tym oddziale.... Mateusz ok, rzeczywiście najtaniej (1) kupiłam w tej firmie ubezpieczenie tańsze o kilkaset zlotych, w stosunku do... Alicja zakup mieszkania (1) Z usług firmy help-kredyt skorzystaliśmy w momencie gdy chcieliśmy z żoną... A.M Profesjonalne Biuro Rachunkowe (1) Prowadząc Aptekę, od stycznia 2000 roku korzystam z usług Biura Rachunkowego... Jolanta Masuhr Bartłomiej T. - opinia (1) Szeroki wybór ofert ubezpieczeniowych i nie tylko. Miła, pomocna obsługa.... Bartłomiej T. opinia (1) niekompetentni i nieuczciwi pracownicy, zdecydowanie nie polecam Gość krótko, zwięźle i na temat (1) Zależało mi na zalegalizowaniu pobytu mojej partnerki na terenie RP. Firma... Juliusz A - opinia (1) szkolenie NLP Master Practitioner było fantastyczne! Cieszę się że mogłam w... A :) (1) Bardzo fajnie pracuje się z Panią Beatą! Polecam ;) Sprawy Urzedowe (1) Witam, Chcialbym bardzo polecic Legal Stay jako bardza dobra firme dla... Anton profesjonalizm (1) Pełna kompetencja, zaangażowanie i profesjonalizm. Chwalmy dobre i polecajmy... sc ... (1) ...Oddałam do reklamacji pęknięte obuwie DZIEŃ po ich zakupie, a w opinii ...... Niezadowolona świetny specjalista (1) Witam. Zdecydowanie polecam to biuro. Od kilku lat mam przyjemność... Agnieszka KD OSTRZEGAMY!!!! (1) Ostrzegamy Wszystkich przed skorzystaniem z usług doradcy firmy Expander o... Iksińscy z 3miasta bardzo dobra firma (1) Całkime ciekawa oferta szkoleń (głównie dla urzędników). Miła obsługa. Marek