OSTRZEGAMY!!!! (1) Ostrzegamy Wszystkich przed skorzystaniem z usług doradcy firmy Expander o... Iksińscy z 3miasta bardzo dobra firma (1) Całkime ciekawa oferta szkoleń (głównie dla urzędników). Miła obsługa. Marek I couldn't have done it without legal stay! (1) On coming to Poland, I decided that i would like to extend my stay to get to... Andrew Deschepper
Profesjonalizm i rzetelość (1) Jestem pod wrażeniem profesjonalnego i rzetelnego podejścia do Klientów. Tu... Agnieszka Bardzo sympatyczni i kompetentni ludzie (1) Bez typowego dla wielu kancelarii "napuszenia" i mydlenia oczu. Znaleźli... Mike polecam... (1) polecam, polecam, jeszcze raz polecam... B. ZADOWOLONY KLIENT (2) Polecam wszystkim korzystam od 3 lat,ceny niższej nie znajdziecie zapewnienie... KLIENT Odradzam (1) Niewiarygodnie niekompetentna obsługa, pomimo spełnienia przeze mnie w 100%... rozczarowana klientka Skorzystałem z promocji i jest super (1) Książką przychodów i rozchodów. Mają dojazd do Klienta JESTEM zadowolonym... Adam Bolewski Profesjonalnie, Szybko, Sprawnie (1) Profesjonalnie, Szybko, Sprawnie, Rzetelnie, w przystępnych cenach Nawet... Ireneusz Michalowski Polecam! (1) Polecam korzystanie z usług Kancelarii a w szczególności mec. Chabowskiego.... zadowolona Polecam (1) Polecam to biuro szczególnie podoba mi się połączenie profesjonalizmu z... Magda profesjonalnie, rzetelnie, w serdecznej atmosferze - polecam (1) Skorzystałem po raz pierwszy, ale na pewno skorzystam powtórnie jeśli... POLNORD S.A. - Maria Auksztulewi polecam - profesjonalnie, szybko, w miłej atmosferze (1) Jak w tytule, nic dodać i nic ująć. Skorzystałem po raz pierwszy, ale na... Janusz Zych Kilka słów o tym jak traktują klientów w PEKAO S.A. (1) Duże opóźnienia przy uruchamianiu i spłacie kredytu mieszkaniowego. Po... były klient SKANDAL (1) kupilam w pazdzierniku 09' buty trekkingowe, ktore pekly mi na gumowym otoku... misio stan - opinia (1) Witam ivon, 73! de stan stan Paweł - opinia (1) Trafiłem do nich przez kolegę. Wpsółpracuje już 5 lat i mimo wielu kontroli... Paweł Szybko,sprawnie w miłej atmosferze. (1) Polecam wszystkim,miło szybko i profesjonalnie.Dobra współpraca od początku... Joann Czarnecka Karol Makowski - opinia (1) Poszukiwałem Kredytu na zakup mieszkania, z możliwością otrzymania dotacji... Karol Makowski