Mariusz - opinia (1) Panią lubiąca T. Hilfigera jest zawsze uśmiechnięta, miła i charakteryzuje... Mariusz Koszmar (1) Tak koszmarnego leasingu jeszcze nigdy nie doświadczyłem. Totalna porażka na... FIP ja jestem zadowolona (1) byłam w oddziale zgłosić roszczenie z polisy grupowego ubezpieczenia Generali... Magdalena
odradzam (...) (1) po zimie nastopilo zalanie doch pomieszczen , oraz pekniecie komina . rumia... ilon z dala od tej firmy (1) postanowiłem się rozejrzeć po trójmieście celem poprowadzenia ksiegowosci... klient Ania - opinia (1) Serdecznie polecam, fachowa i skrupulatna obsługa na wysokim poziomie. Ania Dot .Przeniesienia papierów wartosciowych do innego biura maklerskiego (1) W dniu 24.02.2011 zwróciłam się o przeniesienie do innego biura maklerskiego... Marta Polecam! (1) Rzeczowo, fachowo, wszystko zrobione w terminie i do tej pory żadnych... Justyna solidna i kompetentna firma (1) Od paru lat załatwiam ubezpieczenia wyłącznie w tej firmie. Nie tylko... PP Niewykwalifikowana i niekompetentna obsługa (1) Złożyłem wniosek o kredyt hipoteczny, zostałem poinformowany że wszystko OK,... Piotr Fatalna firma !!!! (1) Jako firma kompletnie nie nadaje się do współpracy. Problemy kadrowo-płacowe... Niezadowolona Polecam (1) Polecam ten kantor, wymieniam w nim wlute od wielu lat, moi znajomi którym... Adrian Świetnie przedstawiona oferta i BAAARDZO miła obsługa!!! (1) Bardzo pozytywnie jestem zaskoczony firmą CUK. Duża ilość oferowanych... Klient z Gdyni SĄ profesjonalni (3) Bardzo miła obsługa, mają w sprzedaży wile produktów, nie są nachalni jak... agula Unikac za wszelka cene (1) jak wyzej antybajko Solidnie sie spisał (3) Witam! Miałem przyjemność poznać tego Pana jakiś czas temu i jestem bardzo... Kamil ubezpieczenie mieszkania do kredytu (1) można tez dostac oferte na ubezpieczenie mieszkanka do kredytu. Pan mi... madzia Wlasciciel eurokantor (8) Od trzech lat pracuje za granica i wymienialem pieniazki w tym wlasnie... Jarek Lepiej nie trafiłem (1) Jestem zadowolony z miłej i solidnej obsługi Marian Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona :) dobra i miła obsługa, dobra lokalizacja w samym... Anna