Polecam Pana Karola Szafraniec (1) Godny polecenia. Zalatwienie kredytu potrwalo niecale 3 tygodnie. Z mojej... Piotr G. bardzo dobra współpraca (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z panem Karolem Szafrańcem.Jest to... Grzegorz Rogalski ... (3) Proszę unikać tego Agenta, nie jest godny zaufania. poszkodowany
Szybko, sprawnie i solidnie (1) Polecam wszystkim, którzy chcą zaciągnąć kredyt hipoteczny i sprawnie przejść... Dariusz B. Rewelacja (1) Polecam wszystkim!!! Załatwianie kredytu przypadło na niewdzięczny okres,... Cezary NIE WYMIENIAJCIE W TYM KANTORZE (1) 18 listopada wymieniałam w tym kantorze złotówki na korony szwedzkie. Pani,... Draga Polecam Agenta (1) Profesjonalnie doradza produkty ubezpieczeniowe dostosowane do potrzeb... Marzena Kopacz Polecam Pana Krzysztofa N. z Alex T. Great (1) Zwiedziłem z moją żoną kilkanaście biur doradztwa kredytowego. W każdym z... KB Bardzo polecam!!! (1) Bez wątpienia bardzo polecam korzystanie z usług doradców z Alex T. Great ,... Dżoana Pan Krzysztof Nowak AlexTG (1) Na wiosne 2011 szukalem kredytu hipotecznego na zakup mieszkania. Wczesniej... Grzegorz Gorąco polecam, szczególnie pomoc Pana Krzysztofa Nowaka (1) Miałem przyjemność skorzystać z pomocy firmy, a w szczególności być... Grzegorz Chłodziński Polecam doradcę - p. Krzysztofa Nowaka (1) Dwukrotnie skorzystałem z oferty Alex T. Great, a konkretnie z pomocy p.... Jan obsługa tragiczna (2) bank skupił się na masowej produkcji placówek, tylko nie potrafi wyszkolić... ania Drugi raz nie poszedł przelew stałe zlecenie (3) Mam kilka kredyscików, na które są stałe zlecenia w Banku Millennium SA.... Sylwester J Polecam (1) Zdecydowanie polecam! Po ciężkich perypetiach w "open" zostałem skierowany do... KRL Mnie odpowiadało (1) Ceny, jak na 3miasto bardzo przystępne, a jakość obsługi na wysokim poziomie.... M. profesjonalna obsługa:) (2) W biurze tym załatwiłem wszystko co chciałem szybko i przedewszystkim fachowo... miłosz super ceny (1) na motorze oszczedziłem prawie 300 zł a na samochodzie 200 duży wybór... Darek Serdecznie Polecam (1) Profesjonalne biuro rachunkowe godne polecenia. Bardzo miła obsługa, Pani Ewa... Firma Budowlana Super biuro (1) Korzystałam z usług Pani Justyny we wrześniu i zamierzam zostać jej klientem... Iza