Miła atmosfera wymiany pieniędzy (1) Można się dogadać co do ceny, godziny wymiany . Ewa Gwiżdżemy na wszystkich... (1) Ten nr.telefonu jest chyba wirtualny szkoda czasu na dzwonienie totalna... wowa ania - opinia (1) Pani przy stanowisku obrażona ,że zadawałam jej pytania odpowiadała nie wiem.... ania
Dorota - opinia (1) Bardzo miła obsługa klienta,pomoc w wyborze najkorzystniejszej opcji.Pełen... Dorota BARDZO DOBRA OBSŁUGA (1) polecam gorąco wszystkim bardzo szybko zostały załatwione moje sprawy i w... GRABSKI Emilia - opinia (1) Bardzo miła obsługa.Pracownicy wyczerpująco tłumaczą zagadnienia,pomagają... Emilia roza - opinia (1) nie jest dobrze. godziny w banku w kolejkach to pieta achillesa chociaz... roza Polecam (1) Polecam w szczególności kredyty konsolidacyjne. To jedyny Bank w Rumi który... Michał Niestety nie polecam (1) Nie polecam. Kwoty kredytów konsolidacyjnych znacznie niższe niż u... Michał Rzeczywiscie po ludzku (1) Szukalem dzis taniego konta bez koniecznosci posiadania karty bankomatowej.... Adam kredyt hipoteczny (1) Jestem klientem indywidualnym.Po rozpatrzeniu ofert różnych banków... niezadowoleni klienci sopocianka - opinia (1) Popieram te wszystkie uwagi krytyczne, bo jest coraz gorzej. Ciekawi mnie... sopocianka ewa wysocka - opinia (1) księgowanie wynagrodzeń za pracę z opóżnieniem to jest skandaliczne ewa wysocka Anna Chruściel - opinia (1) Obsługa klienta fatalna. Ponad godzine stoi sie w kolejce do kasy. Pracownicy... Anna Chruściel Kasia - opinia (1) usuwałam konto, w ciagu 14 dni miałam mieć przesłane pieniądze i jak na razie... Kasia zgadzam się... (1) Brudno,kolejki, bardzo długie oczekiwanie pod drzwiami z nazwą "obsługa... klient czytałem o PKO BP (1) materiał bardzo ciekawy Gadomski Daniel ZŁA OBSŁUGA (1) KIEDY NIE PRZYJDĘ DO BANKU ZAWSZE SĄ KOLEJKI PRZYNAJMNIEJ JEDNO STANOWISKO... lipsky49 JAKA DZIELNICA TAKI BANK (1) JAK W SENTENCJI KLIENT INSTYTUCJONALNY ... (1) Zlikwidowanie konta kosztuje tyle czasu i nerwow, ze lepiej po prostu nigdy... wk...wiona