Polecam (1) Jestem młodym przedsiębiorcom - Firma Best Concept pomogła mi założyć firmę a... Magda T NIEKOMPETENTNI (1) byłem klientem Kancelarii Pana Pietrasika, zostałem cztery razy wprowadzony w... Kultura Lucja - opinia (1) Ja mam konta w tym banku od paru lat. Terminowo płacę raty i nie mam... Lucja
Godne polecenia (1) Nic dodać.Nic ująć.Pełen profesionalizm!!! Ryszard Szkolenia w Personii najlepsze! (2) Zainteresowałem się szkoleniami w Personii, gdyż znajoma poleciła mi Pania... Robert Tomaszewski Koszty monitów (1) Nie wspominam już, że za każdy monit Lukas liczy sobie 15zł - to jakiś... crimson Masakra! (1) Moja wypłata zawsze ale to zawsze "gubi sie w drodze" i w rezultacie mam ją 2... Sarna jeremiasz - opinia (1) Rzeczowi, profesjonalni a do tego mili, młodzi prawnicy. jeremiasz profesjonlizm (1) profesjonlizm angi JESTEM BARDZO ZADOWOLONA (1) SPRAWNIE, TANIO I PROFESJONALNIE. - POLECAM!!! UBEZPIECZYŁAM SAMOCHÓD I... Katarzyna M. skuteczność (1) zadowolona jestem z uslug pana mecenasa szybko ,sprawnie zostały załatwione... izka BARTOSZ - opinia (1) Ten Oddział Banku nie przynosi PKO chluby. W weekendy - szczególnie w sezonie... BARTOSZ Polecam Kontakt (1) Współpraca z tym panem jest bardzo udana. Fajnie wszystko wytłumaczył,... Michał SKOK (1) niestety rezygnuje z bycia członkiem SKOK ponieważ zaczął sie jak inne banki... p67 miło i fachowo (1) miło i fachowo artslo POLECAM (1) Miła i fachowa obsługa klienta, terminowość, punktualność i rzetelność. Anna W koncu ktos nastawiony 'pro kliencko' (1) W koncu notariusz, ktory nie trzyma nochala wysoko tylko rozumie, że mamy... Jarek Polecam (2) Godni partnerzy w biznesie mkyahoo Kamila - opinia (1) Profesjonalny doradca - jestem bardzo zadowolony z usług Pana Zygmunta. Kamila beznadziejny system internetowy-sie zawiesza i dlugo trwa ja przelewy., (1) nie mozna z internetu wydrukowac wyciagow firmy a miesieczne ktore... wieslawa