Profesjonalizm oraz zaangażowanie w pracę (1) Współpraca z biurem to czysta przyjemność, bardzo miła obsługa oraz szybka... Izabela Szczerze polecam! Najlepszy kantor w 3 miescie;) (1) Kto korzysta z uslug ten wie, gdzie jest najlepiej. Korzystam od lat ! Pelna... Damian Polecamy P. Krzysztofa Nowaka!!!! (1) Szczerze polecamy p. Krzysztofa! Sami zdecydowaliśmy się skorzystać z jego... Dorota i Grzegorz N.
taniej (1) CUK to jedna z lepszych agencji ubez. jeszcze nigdy tak zadowolony nie byłem.... qwert marta - opinia (1) Naprawdę szczerze polecam :) marta Krzysztof Nowak (1) Kredyt hipoteczny załatwiał Pan Krzysztof Nowak. Profesjonalne podejście,... Marcin POLECAM KAŻDEMU KTO UWAŻA, ŻE TO NIEMOŻLIWE!! (1) Pan Krzysztof Nowak!!!! jest perfekcyjnym fachowcem, a przy tym przemiły i... Jola Wielki POZYTYW (1) Pan Michał Skorek jest bardzo dobrym doradcą. Dobiera idealne ubezpieczenia... Agnieszka Zużewicz Żenada (1) Dziewczyny wklepują dane w komputer i na tym kończy sie ich rola. Poza tym... Tomek szkoda pieniedzy i szkoda nerwów (1) brak doświadczenia, brak kompetencji, ceny zaporowe, nie przyjemna obsługa,... Monika Robienie ludzi w pomidora (1) Jak wcześniej pisali inni to wszystko prawda.Sam dałem się zrobić w... Osioł Ewa - opinia (1) Gorąco polecam Państwu usługi Doradców Finansowych tej firmy. Osobiście... Ewa POLECAM!!! (1) Doradca pan Karol Szafraniec przeprowadził sprawę szybko i bez... Marek Niezamkniete konto (1) W 2003 postanowiłem zmienić bank na inny, zamknąłem wiec rachunek, jakież... Jan Siemiński super obsługa i kompetaencja (1) Jestem zaskoczony kompetencją i uprzejmością obsługi ,a najbardziej Pani... S.K super bank (2) miłą obsługa, rzeczowe podejście do klienta, zostaję na stałe u nich... adrianna REWELACJA! (1) Bardzo polecam usługi Pana Rafała. Niesamowity profesjonalizm, szybkość... Irek Biuro godne polecenia (1) Z biurem "Money-tax" współpracujemy prawie 2 lata. Mąż przeniósł się z innego... Sklep "U Anglika" Marka Second H Polecam (1) Polecam klaawin inezz - opinia (1) Są ciągłe problemy z logowaniem się na stronie internetowej. Zdecydowanie nie... inezz