bardzo dobra obsługa korzystne ceny naprawde polecam (1) bardzo dobra obsługa korzystne ceny naprawde polecam maciek Profesjonalna obsługa, miła atmosfera (1) naprawdę polecam Bogumiła Borkowska Nie polecam (1) W mojej opinii rzeczoznawca nie pofatygował się nawet, żeby przyjrzeć się... Klientka
ludze i obsługa b.dobra procedury banku słabe (1) obsługujace osoby to profesjonalisci i bardzo miłe osoby ale procedury... edward ŻYCZLIWIE POLECAM. (1) Miałam przyjemność korzystania z usług Kamcelarii Notarialnej Pana Notariusza... TERESA ANNA Ogolna ocena (1) Moge stwierdzic, że obsluga b.dobra jedynie mało Kas wypłacających bardzo... Lucjan jestem zadowolona (1) Spotkałam się z życzliwośćią i pomocą, serdecznie polacam zwłaszcza tym,... Anna Nie tędy droga (1) W obecnych czasach, w dobie olbrzymiej konkurencji, giedy na każdym rogu... rozczarowany klient skandal !!!! (2) Niemiła, nieuprzejma i powolna obsługa. (długie kolejki). Osoby tam... Daria Łytka prośba do właścicieli małych i średnich przedsiębiorstw- korzystających z BZ WBK SA (1) Witam Bardzo proszę właścicieli małych i średnich przedsiębiorstw o... studentka ZUT Znakomita atmosfera i fachowa pomoc dla laika (1) Polecam. Żadnego naciągania, wszystko wytłumaczone jak dziecku i wyraźna chęć... Andrzej Karolina - opinia (1) serdecznie polecam wszystkim to biuro rachunkowe. pełen profesjonalizm. Karolina bardzo profesjonalne podejście i super produkty (1) bardzo profesjonalne podejście i super produkty. Ubezpieczyłem się i jestem... moto Profesjonale i na bardzo wysokim poziomie biuro rachunkowe (1) Firma nasza zajmuje się rekrutacja i selekcja pracowników czyli w skrócie... Karolina Naruszewicz Profesjonalna i szybka obsługa (1) W firmie zostałam obsłuzona przez profesjonalnie przeszkolonego i... DANUTA NOWAK Super Kancelaria (1) Profesjonalna, rzetelna i szybka obsługa, świetny kontakt. Elżbieta Niekompetentni pracownicy (1) Pierwsza wizyta super -pełen profesjonalizm ,druga -porażka .Pan notariusz... mika rewelacja (2) Moja Doradczyni, Pani Monika pomogła wypełnić dokumenty, pozałatwiała papiery... Edward Nowosielski stanowcza odmowa (1) nie znalazłem zrozumienia w przyjęciu usługi która mogłaby być doknana... Krzysztof K. Super! (1) Konkretnie i solidnie, polecam! DK