Małgorzata - opinia (2) Wielokrotnie korzystałam z usług kantoru NEPTUN zarówno przy... Małgorzata Szybko, Profesjonalnie ! (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Stały kontakt z klientem,... Marzena Pan Michał Rzeczycki (1) Witam. Do czasu kontaktu z panem Michałem negatywnie odbierałem... Maciej i Żaneta
Polecam P. Michała Rzeczyckiego... (1) ...dlaczego? Jeśli liczysz na szczerą opinię, żadnego owijania w bawełnę,... Aga Fachowa obsługa (1) Dzień dobry. Jestem bardzo zadowolony z kontaktu, obsługi oraz współpracy.... Zbigniew Piotr - opinia (1) nic dodać nic ująć , profesjonalna obsługa. Zero biegania po oddziałach... Piotr zadowolony klient - kozak (1) Naprawdę warto wiedzą co robią. Poważnie podchodząca do ludzi firma. kozak Serdecznie polecam Pana Michała Rzeczyckieg !!!!!!!!!!! (1) Bardzo solidna firma, Pan Michał który mnie z mężem obsługiwał naprawde... Anna87 Polecam Pana Michała Rzeczyckiego! (1) Pan Michał jest naprawdę godny zaufania, sam zajął się wszelką dokumentacją... Natalia Jacek - opinia (1) Z Panem Michałem spotkałem się kilkukrotnie. Trochę go pomęczyłem, bo jestem... Jacek Polecamy szczególnie A. B. (1) Szczerze i gorąco polecamy! Pan A. B. pomógł nam przebyć przez trudy... Tomek i Kamila K. zawyzane kursy na stronie internetowej (1) czesto kursy sa zawyzane a jak sie przyjedzie sa nizsze.Wiele razy sie... jola Serdecznie polecam pana Artura Bektę z Alex T. Great (1) Wszystkim, którzy zmagają się lub planują zmagać się z kredytem mieszkaniowym... Łukasz Drygiel najlepsze biuro (2) mogę szczerze polecić - jest super !!! Anna polecam moją księgową (1) Polecam innym to biuro. Najtańsze ceny i zero problemów. Mam zwroty VATu i co... mk Najlepszy Bank (1) Skorzystaelm z Usłu w tym banku, ale w Oddziale w Kartuzach, usługa... Klienta na zawsze w BGŻ dobry doradca (1) Profesjonalne doradztwo i pomoc przy kredycie hipotecznym zadowolony klient POLECAM WSZYSTKIM (1) Nie jestem pierwszą osobą na forum i na pewno nie ostatnią, która poleci Pana... Paulina Mariusz - opinia (1) Tu chyba telefon zły bo tego nikt nie odbiera ale z końcówką 20 odrazu pani... Mariusz (...) (3) (...) Umowę podpisałem 1 czerwca było w niej zapisane, że w ciągu pięciu dni... NIezadowolony