Oferta dla kierowców - tanie OC (1) W jednym miejscu bardzo szybko można otrzymać porównanie składek za... mariu Nareszcie w trojmiescie dostep do tego typu uslug (1) Swietna lokalizacja na Piwnej w samym centrum Gdanska. Duza elastycznosc i... Pawel M Zdecydowamnie polecam (1) Bardzo mila obsluga, bezproblemowy kontakt. Fachowe podejscie do zagadnienia.... Pawel M
Dostałem dotację, dzięki za pomoc!!! (1) Dostałem dotację, dzięki za pomoc!!! Leszek Żałosne! (1) Pan Ryszard twierdzi że nie umiem stąpać i dlatego mi się buty zepsuły po 1,5... Łukasz Bardzo kompetnentna obsługa , znaleźli mi kredyt w najlepszej opcji . (2) Polecam , nie są "podczepieni" pod bank tak jak ich konkurencja czyli... martin Polecam! (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. Pani mecenas wszystko mi wytłumaczyła,... zadowolony z usług I udało się! (1) Całe szczęście, że udało się załatwić ten kredyt. Bank co prawda żądał coraz... Paweł Uszka odszkodowanie (1) Mialem wypadek samochodowy.Ubezpieczalnia przyznala smieszne odszkodowanie... Łukasz Całkiem nieźle (1) Zleciliśmy im badania dot. wrażeń PO zmianie wizerunku klubu nocnego. Grupa... Karol Wojciechowicz Szybko i bardzo tanio (1) Witam, Polecam serdecznie, akt podpisałem 3 dni po zgłoszeniu sie z... Kamil Wspaniała Pani Adwokat (1) Pani Adwokat wspaniała, pełna zaangażowania w sprawę klienta,... Bożena P. REWELACJA (1) Już dawno nie spotkaliśmy takich profesjonalistów i przede wszystkim dobrych... Agnieszka i Radek PROFESJONALNY I RZETELNY NOTARIUSZ (1) ŚWIETNY NOTARIUSZ, PROFESJONALNE I SUMIENNE PODEJŚCIE DO WYKONYWANEGO ZAWODU,... Dawid Olszewski - Nordhaus Nieru Szybko, sprawnie i beż żadnych problemów (2) Można kontaktować się z kancelarią zarówno e-mailowo jak i telefonicznie.... Ewelina Bardzo dobra firma (1) Warto skorzystać z ich usług, pełen profesjonalizm i poważne podejście do... Mar Całkowicie polecamy (1) Przez 8 lat wspólpracowalismy z inna firma. Od własciciela firmy AFAM... JS Sp. z o.o. konował (1) wszystkim chyba w reklamacjach pisze taki sam teks zła konserwacja but... przemoczony użytkownik Przestroga !! (1) Biuro HONEST ...jest firmą nie znającą się na rachunkowości oraz nie biorącej... Izabela gorąco polecam (1) bardzo skuteczna firma windykacyjna, profesjonaliści w każdym calu gorąco... Maciej Doczyk