Ocena pracy POLBANKU w Gdańsku ul. Jagiellońska (2) Oceniam usługi świadczone przez Polbank na bardzo niskim poziomie, brak... Aldona Iżycka-Herman Recomend! (1) Legal Stay helped me with my residency card procedure. The knowledge of Ms.... Juan polecam (1) była żona pozwała mnie o podwyższenie alimentów - sprawa zakończyła się... mario
tanie OC (1) Zostałem bardzo miło zaskoczony ofertą tego biura. Duży wybór i co za tym... Mateusz Tanie ubezpieczenie (1) Polecam każdemu z uwagi na szeroki wybór towarzystw jak i fachową pomoc w... aneta PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Korzystałem z wielu biur rachunkowych. Dla mnie właściciele są w pełnym tego... adam Spoko (1) Szeroka oferta, w dobrym punkcie i z niskimi cenami. Tomek POLECAM (1) Bardzo miła, szybka i fachowa obsługa. I częstują kawą :) Tadek M.D. - opinia (1) Wszystko załatwiłem w jednym miejscu.Otrzymałem przejrzystą oferte i... M.D. Klient - opinia (1) Bardzo miła obsługa, czytelna oferta, nie namawianie na siłe, pomoc przy... Klient rewelacja (1) rewelacja user Świetne biuro rachunkowe (1) Skorzystałem kilkakrotnie z usług biura rachunkowego. Jeszcze nie posiadam... Borys kredyt MIX hipoteczny i konsumpcyjny - konsolidacja (1) właśnie dzisiaj napisałam skargę do samego prezesa banku na Oddział 1... Anna Grześkowiak ul. homera 61 B Jak dla mnie - rewelacja (1) Firmę Alex T. Great Doradcy Finansowi polecili mi i mojej żonie ich... Whiteman Moja opinia (1) Dobry kantor- ma swój klimat. Ceny faktycznie ok, negocjacje bez problemu... Szczepan tanie ubezpieczenie (1) Można tu ubezpieczyć tanio i od ręki i o to właśnie chodzi! mariu Bardzo polecam (1) Pani notariusz bardzo miła, bezproblemowy kontakt. Profesjonalizm i miła... Klient Anna - opinia (1) bardzo dobra sprawna obsługa, brak kolejek, goraco polecam Anna pomagają w trudnych ' przypadkach' (1) Załatwiono za mnie większość formalności. Ja tylko podpisałam umowę i... sopocianka Fantastyczna obsługa!!! (1) Jestem bardzo miło zaskoczona obsługą! Pełen profesjonalizm, miła atmosfera... Stała klientka