Łatwo i przyjemnie przy tym fajna zabawa (1) Właśnie w ten sposób instruktor prowadzi zajęcia. Potrafi zaszczepić... Kursant który kończy trzeci kurs Kurs AOWD (1) Bardzo miły kontakt. Ogromne doświadczenie i umiejętność przekazywania wiedzy... Paweł Bogusławski Polecam bardzo! (1) Bardzo miła obsługa, kompetentna i cierpliwa:-) Do tego elastyczna terminowo.... Magda
Polecam! (1) Polecam FireFish wszystkim, którzy chcą przeżyć niesamowite wrażenia. Długo... Łukasz Polecam! (1) Profesjonalne podejście do Klienta. Widać, że nurkowanie jest dla Marka... Aga Polecaam! (1) Bardzo polecam tą szkołę - pełen profesjonalizm, świetny prowadzący,Marek,... Karolina Polecam (1) W szkole nurkowania Firefish ukończyłam kurs OWD, natomiast mój mąż miał... Julia Pozytywnie (1) Miło spędziłem czas na podstawowym kursie nurkowym OWD. Czas zajęć był... Piotr rewelacja:) (1) Ukończyłam kurs OWD i mogę z ręką na sercu polecić tę szkołę każdemu, kto... K2 Jak to Marek mawiał "Witaj Przygodo" (1) Polecam szkołę nurkowania FireFish wszystkim którzy chcą odmienić swoje życie... Krzysiek polecam (1) Polecam wszystkim szkołę FireFish, profesjonalny instruktor , miła atmosfera bart Polecam:) (1) Bardzo mila i profesjonalna obsluga,komfort bezpieczenstwa i wysoki poziom... Mama Polecam Fire Fish (1) Całkowity profesjonalizm instruktora Marka- dający bezpieczeństwo oraz... Agata Polecam serdecznie (1) Ukończyłam w Firefish kurs OWD i z pełną odpowiedzialnością mogę polecić tę... Marta BEZPIECZNIE I PROFESJONALNIE (1) Ludzie, którzy tworzą tą firmę stanowią o jej profesjonaliźmie i wspaniałej... Michał U. Tyle Słońca... (1) ...a pod wodą czekała na nas otchłań błekitu. Zostawcie swój los w rękach... Michał W. OWD - tylko tutaj :) (1) Szkołę znalazłem w internecie, zrobiłem kurs podstawowy PADI OWD i jestem... Karol POLECAM! (1) Profesjonalne prowadzenie zajęć - duuużo cierpliwości, świetna atmosfera i... Anna Wittstock all in one ;) (1) Uczciwi fachowcy :) Jeśli chcecie nauczyć się nurkować ale cień strachu... Kamilla Super Szkoła Nurkowania (1) Gorąco polecam wszystkim szkolenia prowadzone przez Marka i Monik -W FireFish... Buzan