naprawa POLECAM (1) Polecam! Korzystałem 5 razy i zawsze szybko,wjeżdzałem od ręki, solidnie i... Paweł_Honda_Civ Było tak jak powinno być (1) Było tak jak powinno być: dzwonię, umawiam się, przyjeżdżam od razu jestem... kod13 Niby hurtownia a drożej jak w detalu (1) Podjechałem do tej firmy po złącze elastyczne do wydechu. Cena 110 zł. Takie... Dawid
nie polecam (1) Umówiłam się na spawanie tłumika na godz 8.00 rano(wolne z pracy) po... pani Mikołaj - opinia (1) Jeszcze 2-3 lata temu poleciłbym Mat-rę każdemu. Szybko, niedrogo,... Mikołaj cena za tłumik dobra, za usługę wygórowana (1) przed przyjazdem telefonicznie umówiłem się na cenę, tłumik + montaż. Po... ZUS Polecam zakład (1) Polecam zakład naprawy układów wydechowych. Miła obsługa, części na miejscu,... Mario Rewelacja (1) Jadąc w trasie zgubiłem jakiś element z auta :( Domniemując, że jest to... Rafał Drożyzna (1) Niestety naciąłem się - potrzebowałem wymiany dwóch tłumików na szybko w... Bartek Rewelacja (1) Polecam wszystkim ktorzy maja problemy z ukladem wydechowym, szkoda czasu na... Ania Drogo i naciagaja !!! (1) Pierwszy raz bylem z BMW i naprawe wycenili na 500zl. W innych naprawach... Maciek Pełna profeska. (1) Szybko, sprawnie i nie drożej niż wszędzie :) ptl