LucjanRd - opinia (1) Zdecydowanie odradzam to miejsce. Samochód trafił tam w celu wymiany układu... LucjanRd Piotr - opinia (1) Starsza Pani zajmująca się obsługą klienta była wybitnie nieupszejma, wręcz... Piotr Agnieszka - opinia (1) Wymiana tłumika końcowego trwała błyskawicznie. Przystępna cena (250zł) i... Agnieszka
Szybko i fachowo (1) Części na telefon dostępne od ręki - robota w kilka minut Łukasz Dobra, szybka obsluga, tanie czesci, polecam gorąco (2) Dobra, szybka obsluga, tanie czesci, polecam gorąco Gabber wspawanie KOLANKA (1) wymiana kolanka koncowego tłumika bez demontazu bez FAKTURY bez RACHUNKU 100... macjan Naprawa Wydechu Golf IV (1) Polecam goraco. Wykonali mi naprawe urwanelj rury za katalizatorem oraz... MakiGolf wymiana elementu elastycznego w Hyundai i30 (1) Wymieniałem element elastyczny przy silniku (siatka) sprawnie szybko a przy... zadowolony Zadowolony (1) Wymiana tłumika końcowego w Punto Evo 1.4 benzyna , czas wymiany ~ 20-30... Jacek Jak zwykle bez zastrzeżeń (1) Kolejne auto, kolejna skuteczna naprawa, ekspresowy termin, przystępne ceny,... Stan Sprawnie, Szybko, Tanio (1) Panowie szybko znaleźli problem z tłumikiem , w przeciągu 5 minut naprawili... Piotrek Naprawa układu wydechowego, tłumik (1) Szybko, sprawnie, fachowo i bez naciągania. W 3 samochodach sprawdzeni, mogę... Grzegorz Profesjonalna obsługa (1) Uczciwe ceny. Szybka obsługa. Toyota Yaris super (1) sprawna i rzeczowa osługa felek Szybko i rzeczowo (1) Dzień wcześniej rozsypał mi się tłumik. Przyjechałem następnego dnia rano... Mondeo Super warsztat!!! (1) Miałem problem z glosnym tłumikiem (wada fabryczna), a na dodatek nie można... Marek C4 Zdecydowanie polecam wszystkim (1) Obsługa bardzo miła i fachowa. Jak dla mnie pełen profesjonalizm w... Darecky FunFan - opinia (1) Zadzwoniłem, przybyłem i w ciągu 30 minut zapomniałem o starym tłumiku. Super. FunFan REWELACJA !!! (1) Szanowne Panie i Panowie!! Nareszcie ktoś potraktował mnie jak człowieka a... Daria duży wybór części (1) Zadzwoniłem przyjechałem kupiłem i jestem zadowolony Marek z Norauto