Firma Krzak ???? Ja się pytam !?
Brak mi słów po tym co mi się przydarzyło i to po raz drugi w tym sklepie. W życiu już tam moja noga nie powstanie! Zdecydowanie odradzam tego sklepu! Syn na 5 grudnia zeszłego roku miał urodziny zamówiona dla niego pufa miała przyjść do 2 tyg po zamówieniu, na urodziny nie zdążyli ale za to przyszła dzień przed świętami czyli 3 tyg później. Odważyłam się po raz kolejny zamówić sofę rozkładaną z tej firmy (czas oczekiwania od 4-6 tyg.) kanapa przyszła do mnie w 10 tygodniu (podobno opóźnienie producenta) nikt nie raczył się pofatygować i zadzwonić do mnie z tą informacją, kiedy ja dzwoniłam spychano mnie od pracownika do pracownika z inf że jak tylko się ktoś dowie o co chodzi z opóźnieniem do mnie oddzwonią, i tak czekałam sobie kilka tygodni nawet na telefon od nich. Kiedy pogroziłam że przyjadę do kierownika, nagle można było do mnie oddzwonić. Kierownik powiedział mi wprost że "głupio zrobiłam pozbywając się już starej sofy" i że on nic na to nie poradzi że już nie mam na czym spać (a sofa miała być 1,5 miesiąca temu). I że on mnie przeprasza ale powinnam się zastanowić następnym razem nad taką poważną decyzją".