Tomasz - ocena (1) dramat, duże opóźnienia w dostawie i zero kontaktu ze strony salonu, nie... Tomasz Elka Hurtownia Metali Kolorowych w Pruszczu Gdańskim - ocena (1) Polecamy, firma godna zaufania. Elka Hurtownia Metali Kolorowych Emilia - ocena (1) Opinia dotycząca obsługi klienta i realizacji zamówienia: Zamówiłam szafę w... Emilia
Dramat i tyle - ocena (1) Oj początki sceptycznie podchodziłem do ich produktów i się nie myliłem.2... Dramat i tyle Elżbieta - ocena (1) Kupiłam materac w salonie ,,Hever,,. Przemiła, fachowa obsługa . Dokładna... Elżbieta Ewa - ocena (1) Nie polecam współpracy z firmą, a szczególnie z Panem Andrzejem, który był... Ewa Robert - ocena (1) W roku 2012 Pan Andrzej jeszcze w starym salonie w Auchan odpowiadał za... Robert Piotr - ocena (1) Dramat. Nie uwzględnia się jaki jakichkolwiek reklamacji. Piotr Anna - ocena (1) To już moja druga kuchnia robiona przez Fama Design. Pierwsza wykonywana była... Anna Marcelina - ocena (1) Jedna wielka masakra. Narożnik zakupiony za ponad 7 tys. Po niecałym roku... Marcelina Agnieszka - ocena (1) Zaskoczona jestem tak pozytywnymi opiniami. Projektant Andrzej Talaśka... Agnieszka Łukasz - ocena (1) Kiepska obsługa Łukasz były klient - ocena (1) Stanowczo odradzam zakupy w tym sklepie. Wszystko jest fajnie do momentu... były klient Bożena - ocena (1) Serdecznie polecam,reklamacja materaca po 8 latach załatwiona... Bożena Magda - ocena (1) Nie polecam. Niestety rozczarowałam się kupując i projektując kuchnię z... Magda Ireneusz - ocena (1) Dzisiaj 9.12. zapłaciłem za zamówioną rogówkę. W listopadzie w momencie... Ireneusz Wykiwany klient - ocena (1) Ten JEDEN przydzielony punkt przeznaczam dla pani obsługującej klienta na... Wykiwany klient nikola - ocena (1) ogólnie masakra. kila lat temu kupiłem komodę , po 1,5 roku się rozpadła,... nikola Ozi - ocena (1) Agata meble jest ok ale firma transportowa niestety jeżeli jest możliwe nie... Ozi Margo - ocena (1) Salon godny polecenia, miła i kompetentna obsługa, rzetelne doradztwo. Byłam... Margo