Wiola - opinia (1) Beznadzieja,bajka kończy się wraz z wydaniem pieniędzy, meble w paczkach... Wiola brog danuta - opinia (1) Witam,nie moge pozytywnie ocenic,poniewaz brakuje jednej paczki, zlozylismy... brog danuta Ecopral - opinia (1) Salon pobrał zaliczkę 50% w czerwcu do dzisiaj nikt się nie odezwał. Nie... Ecopral
Kris - opinia (2) Niestety, reklama to jedyna rzecz jaka tej sieci wychodzi. Na dwa duże zakupy... Kris Jagoda - opinia (1) Jednym słowem dramat!!! Omijać szerokim Łukiem!!! Meble opóźnione... Jagoda Dobre meble w dobrej cenie (15) Niedawno odebrałem narożnik zamówiony w Pasion Meble. Jestem zadowolony z... Jakub Jack - opinia (1) Masakra, nieterminowość, niesłowność,słaby kontakt i lekceważenie klienta. Jack Karolina - opinia (1) Piękny salon z bogatym asortymentem. Idealny dla wymagających klientów. Karolina Daria - opinia (1) Super jakość i duży wybór. Meble są funkcjonalne i idealnie dopasowane:) Daria Marvel - opinia (1) Projekt aranżacji w cenie. Zero opóźnień. Dobry serwis po sprzedaży i... Marvel Olek - opinia (1) jakość i ceny na wyższym poziomie. jestem bardzo zadowolony z obsługi i... Olek Klient - opinia (1) Sprzedają meble uszkodzone, nie można zrezygnować z zakupu, nie zwracają... Klient zenek - opinia (1) masakra, nieterminowo, drogo, zła jakość zenek Łukasz - opinia (1) Czarny przestrzec wszystkich chętnych przed zakupem czegokolwiek w tym... Łukasz Sławek - opinia (1) Przestrzegam przed zakupami w tym sklepie. Przysyłają uszkodzony towar i winę... Sławek Kasia - opinia (1) Bardzo polecam:) wszystko sprawnie i milo Kasia Marzena - opinia (1) Jakość mebli i obsługa posprzedażowa to tragedia na reklamację trzeba czekać... Marzena Ostrzeżenie dla Klientów Agata Meble (I) (2) Szanowny Kliencie! Piszę do Ciebie z ostrzeżeniem przed zakupami i kontaktem... Wzbużony i bezsilny klient Kinga - opinia (1) W lipcu kupiłam między innymi stół szklany w którym wybuchła półka. Sklep... Kinga Bartek - opinia (1) Wszystkie opinie związane z wydłużonym czasem oczekiwania potwierdzają się. W... Bartek