Ostrzeżenie dla Klientów Agata Meble (II) (1) (ciąg dalszy z cz. I) Będąc więc postawionym w sytuacji "bez wyjścia"... Wzburzony i bezsilny klient Odradzam, żałuję że tam kupiłem (2) Bardzo drogo, w tym samym centrum można kupić meble w dużo korzystniejszej... Piotr Musisz tam być jeśli urządzasz swoją przestrzeń. (1) Zaprojektują, doradzą. Warto!! Adam
klientka - opinia (1) bardzo słabo z terminowością, traktowanie klienta po opłaceniu przez niego... klientka Arek - opinia (1) Miłe miejsce z ciekawą ofertą. Godne polecenia. Arek Sprzedawca na 6+ (1) Salon mały ale bardzo oryginalny ( na ścianach Pągowski ) a w salonie... Kasia boleslaw - opinia (1) nowy sklep meblowy i nie tylko, który swietnie uzupełnił ofertę Galerii... boleslaw Tragedia (1) Wysłali mi uszkodzoną kanapę której nie przyjąłem, od tego czasu minął... Kuba uwaga na parking w niedzielę (1) Uwaga na parking w niedzielę!!!operator EuroPark,stosuje metodę lotnych... gregor Polecam (1) Jestem ogromnie zadowolona z profesjonalnej, miłej obsługi i zakupu. Cena do... Anna Beata - opinia (1) Miła i profesjonalna obsługa, sprawna dostawa i bardzo przystępne ceny,... Beata Polecam (1) Mają super meble kuchenne na wysoki połysk w najniższych chyba cenach w... Igor Bardzo Polecam (1) Polecam sklep Projekt meble. Obsługa super na najwyższym poziomie .Sofa która... Anna Odradzam każdemu, (1) chciałem umeblować całe mieszkanie i z żoną około godziny 18 obszedłem... Tomasz Reklamacja w black red White to droga przez mękę (1) Reklamacja szafy kaspian przyjęta 30.05. Do tej pory, chociaż minęło prawie 7... Grazka nie polecam (1) Zrobiliśmy duże zamówienie w salonie Agata. Bardzo tego żałujemy. Narożnik,... Małgorzata Transport (2) Transport to jakieś jedno wielkie nieporozumienie. Zamówiłam razem meble w... Memi Nie polecam (5) Zamowilismy w sklepie narożnik. Obsługa hmm jedna Pani się nami... Karolina Dramat , nie kończący sie dramat (1) Nasze zamówienie kuchni okazało się kompletna pomyłką. Meble razem ze... Niezadowolony Meble drewniane w dostępnych cenach (1) Polecam sklep Meblownia. Bardzo duży wybór stołów drewnianych i innych mebli.... D.