VINOTTI 5* - szczerze polecam!!! (1) piękne meble. trochę drogie ale ja trafiłem na bardzo fajną ofertę... Tymon czekam na fotele wypoczynkowe (1) zamówiłam w styczniu realizacja miała być do 30.05.2018 do dnia 08.06.2018... Cadrzyńska Małgorzata Polecam :) (1) Po tym jak miesiac dochodzilam sie z producentem o naroznik w koncu sie... Dominika
zabudowa w kuchni (1) Zamówiliśmy meble do kuchni , trochę to trwało. Ustalenia , wybieranie ,... Dominik NIE NIE NIE (2) Niestety, ale muszę odradzić salon Agata Meble (ul. Przywidzka, Gdańsk)... Magda Meble (1) Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu pracowników BRW. Piękne meble dowiezione... Halina super (1) Kombinowalam strasznie wybierajac meble, a mimo to obsluga z usmiechem i... Emil smogulski Obsługa klienta -porażka! (2) Zamówiłam meble ponad 10 tygodni temu. Czas realizacji zamówienia został... Kaacucha WIELKI NEGATYW (1) Ostrzegam przed zakupami w firmie Resto design. Pani w salonie przemiła ale... Joanna Meble (1) Nie odróżniają koloru białego od wenge. Jeśli nie mają na stanie powinni... Niezadowolony klient Polecam zakup (1) Bardzo fajny przestronny salon meble ciekawe i bardzo dobrze wykonane... klient Sklep jak z marzen! (1) Dla mnie nie ma zadnego lepszego. Super organizacja, dobre oferty, porzadni... Darioszka Nie polecam, oszuści (2) NIE POLECAM ABSOLUTNIE NIKOMU AGATĘ MEBLE GDAŃSK!!! 8 miesięcy temu ja z moim... Tati Wajtowicz Reklamacje resto (1) Dokladnie tak samo jak u Pana ten sam tekst wysyłają do wszystkich !!!... Salon meblowy dla każdego (1) Rzetelna firma z fachowym podejściem do klienta.Polecam klient Nie polecam nikomu !!!! (3) NIE POLECAM ABSOLUTNIE NIKOMU AGATĘ MEBLE GDAŃSK!!! 8 miesięcy temu ja z moim... Tatiana Wajtowicz Bardzo pozytywnie (1) Jesteśmy pozytywnie zaskoczeni :) Sklep niepozorny, ale jak się okazuje daje... Wojtek Super obsluga! (1) Bylismy w zeszlym tygodniu zamowic kanape do pokoju corki i naroznik do... Artur Bardzo przyjemne zakupy (1) W salonie Victory Mebel naprawdę miło robić zakupy, bo oprócz ciekawych... Jadwiga ODRADZAM - BEZ MIZLIWOŚCI REKLAMACJI!! (1) Zakupiona kanapa (mykena) okazała się być wykonana z wadliwej tkaniny. Po... Adam