Mają bardzo solidne meble (1) Kupiłem u nich rogówkę 6 lat temu i do tej pory nam służy w domu i wygląda... Adrian Świetna alternatywa dla IKEA w Trójmieście! (1) City Meble to idealne miejsce dla tych, którzy kupili mieszkanie lub planują... Dominika Aranżujesz mieszkanie? To miejsce dla Ciebie (1) Tu znajdziesz wiele ciekawych propozycji do aranżacji wnętrz. Niektóre meble... PK
godne polecenia miejsce (1) Bardzo bogaty asortyment, wszystko potrzebne do wyposażenia domu w jednym... Ada POLECAM (1) Bardzo dobrze wyposażony salon z dużym wyborem nowoczesnych mebli. Wewnątrz... Mateusz Bubel nie meble (3) Nie polecam!!!! Kupiła komode Pedro - straszny bubel.. Nie da się wyregulowac... Dorota Najlepsza Galeria Wnętrz na Pomorzu (1) Bardzo duży wybór mebli, dodatków, podłóg i wszystkiego co jest potrzebne do... Marek Salon godny polecenia (1) Meble dobrej jakości w przyzwoitych cenach, ale to dotyczy sieci salonow.... Piotr polecam (1) Dostaliśmy zamówioną sofę z prawie 2 tygodniowym opóźnieniem, ale... malwa 5 (1) Przyjemna atmosfera, wyborny asortyment oraz uczta dla oka estety. Polecam to... Gepetto RZETELNY SPRZEDAWCA (1) Z czystym sumieniem mogę polecić salon Resto Design. Kupowałem u nich meble... Aleksander Masakra (1) Mam mebel (narożnik) za 4 tys! Ż niby najbardziej wytrzymałych materiałów.... Małgorzata Agata meble Gdańsk (10) Witam. Jeśli ktoś ma słabe ciśnienie a nie wie jak je sobie podwyższyć to... Mirka Porażka (3) Salon agata powinien podpisac umowe z normalna firma bo niestety ale efekt... Ja Narożna Kanapa (2) Z przykrością stwierdzam że do dziś dnia nie otrzymałem informacji o sposobie... Marek 6+ (2) Moja ocena jest wysoka. Meble, które kupiliśmy i na które czekaliśmy umówiony... Tomek Fajne meble (1) Bylam w weekend w salonie Agata i wszystko odbylo sie bez najmniejszych... Ewelina Bojarska Słaba obsługa (2) Wszystko fajnie ale obsługa to jakaś pomyłka. Pracownicy chodzą obrażeni i z... Sofa Pracownicy (1) Ja rozumiem,że pracownik próbuje nawiązać dobry kontakt z klientem,ale... Ja Agata Meble również nie polecam (3) Wszystko idzie gładko i jest bardzo miło do momentu kiedy sklep chce sprzedać...